Viata pe o barca

Asa cum populara vorba spune “niciodata sa nu spui niciodata” viata este mereu surprinzatoare si nu vom sti unde vom ajunge la un moment dat. O familie de britanici confirma aceast zicala prin decizia radicala pe care au luat-o. Astfel ca intelegand ca nu mai este posibilitatea de a plati ratele si tot ceea ce insemna grija si facturile pentru casa au vandut tot pentru a se muta…pe o barca.

Daca casa pe care o detineau valora totusi destul de mult si-au cumparat in schimb o barca pentru intreaga familie, reducand costurile. O viata schimbata total caci nu mai este acelasi confort pe care il ai acasa, in mod stabil. De la modul in care se fac cumparaturile la modul de a gati, cu riscuri si cu minusuri viata pe o barca este o adevarata aventura.

Inspirata sa nu decizia de a cumpara o barca in loc de casa a adus o reducere de 50 de lire. Si totusi pe termen lung este decizia care vine cu nevoia de a supravietui. Renunti la un confort pentru a castiga o viata lipsita de grija. Desi nu este ceea ce oricine ar face, desi nu toata lumea isi poate imagina viata asa. Un motiv in plus este insa grija fata de copii.

Asa cum cei in cauza devaluie uneori apa nu este suficienta, este frig si nivelul de confort scade. Nu toata lumea ar rezista astfel. Si totusi…cu o asemanare a celor care locuiesc in rulote. Cu toate cele necesare la indemana insa intr-un spatiu restrans, cu locuri anume unde ai putea sa iti stabilesti “casa” esti mereu in acelasi confort si intimitate oriunde te vei duce. Si iata si partea buna a lucrurilor,  ca poti sa mergi oriunde si asta nu va implica sa platesti cazare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *