Un filtru pentru ajutor multiplu

Un filtru de cafea nu se rezuma numai la atat cand vine vorba de utilitatea lui. Poate deveni un bun aliat in preajma celor care isi cauta dotari de tot soiul pentru bucataria si casa lor.

Cunosti sau nu care sunt posibilitatile de utilizare ale unui filtru iata cateva dintre cele mai comune modalitati de a pune mare accent pe modul divers de folosire:

  1. Un suport pentru seminte sau chiar si popcorn. Unii cred ca au control asupra cantitatii in sine in timp ce partea cea mai practica demonstreaza ca tine si de posibilitatea de a se absorbi excesul de ulei spre exemplu.
  2. Actioneaza ca un bun izolator pentru diverse alimente. Spre exemplu se recomanda ca prajiturile, fursecurile sa fie acoperite cu un strat de hartie pentru a se pastra mai bine si mai mult timp. Asa ca pune fursecurile intr-un filtru pentru ca astfel este cu mult mai util sa le ai proaspete mai mult timp.
  3. Indeparteaza oja si orice tip de lichid. Gandeste-te la un filtru de acest gen ca la un tampon, la o sugativa. Asadar, primul pas pentru a scapa de anumite pete este sa aplici imediat acel filtru ce va retine petele.
  4. Foloseste un filtru pentru a acoperi mancarea pe care o incalzesti la un cuptor cu microunde. Vei avea nevoie ca mancarea sa fie acoperita si cu un nivel bun de umiditate pentru a se incalzi in adevaratul sens al cuvantului. De altfel trebuie si sa eviti ca mancarea sa se incalzeasca cu riscul de a fi uscata ulterior.
  5. Praful se sterge de asemenea foarte usor cu un filtru. Desi nu trebuie vazut ca o banala carpa tine de faptul ca retine foarte bine toate tipurile de particule astfel ca vei sti cu siguranta ca nu se imprastie praful ci se retine in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *