Un alt film romantic si partial dramatic- All Relative

Cand te gandesti la “All Relative” te gandesti la un film funny, ce include comedie de familie. Insa povestea este una complicata, complexa in ceea ce priveste intriga. De fapt este un film cu mai multa drama si mai putina comedie, si da, implica viata de familie.

Harry in film este Jonathan Sadowski, cel care se indragostete inremediabil de o frumoasa blonda. Habar nu are ca viata sa amoroasa se va complica in continuare, ca ceea ce a trait pana acum si anume dezamagirea de a fi inselat avea sa fie doar un mic episod al vietii sale. Asa ca interesat de blonda Grace in film ii face curte. Insa intamplarea face ca pana la o relatie concreta acesta sa fie sedus la propriu si sa aiba o aventura cu o alta frumoasa blonda insa de data aceasta ceva mai matura.

Cand are loc intalnirea de familie Harry isi da seama ca cea care este mama iubitei sale i-a fost candva aventura de doua nopti. O polita ce i-a platit-o sotului pentru aventura acestuia, la randul lui. Un intreg lant vicios ce il framanta pe Harry si cu tto cu impresia lui buna de inceput nu poate sa treaca mai departe. Asta da barbat cu principii.

In timp ce Grace isi vede de relatia sa, in timp ce aceasta crede ca traieste o frumoasa poveste de iubire, Harry se framanta despre ce urmeaza sa faca. Si nu se lasa pana cand nu marturiseste totul, chiar daca asta inseamna sa atinga orgoliile unei familii intregi.

Sa spunem ca parintii lui Grace sunt chit. Insa tanara nu poate sa treaca atat de usor peste acest episod. O face totusi? Vizioneaza filmul si descopera cum se termina povestea lui Harry si Grace si ce aventuri au pana la ultima clipa din film. Un film ce merita vazut in seri relaxate de duminica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *