Uimit de noutati- un blog exploziv

Daca ai avea un blog ai scrie despre…parca nu iti vine in minte ceva anume. Ce-i drept pentru fiecare meserie in parte exista acel cineva care sa stie ce si cum sa faca. Desi poate suna usor banal la inceput un blog nu este atat de usor de “intretinut” daca inspiratia de ocoleste.

Inspirat din viata, cu accent pe partea practica, din dorinta de a spune ceva cu folos blog-boom este unul din acele exemple care lumineaza intre altele. Are a sa putere de a atrage atentia pentru ca este plin-si la propriu si la figurat- de informatii de calitate.

Blog Boom

Numele nu ii este ales fara motiv de vreme ce aduce parca o avalansa de subiecte. Diversitatea sa, un punct forte de altfel, se refera la categorii din lumea promovarii, a publicitatii online- de la design la social media. Insa nu se aprofundeaza numai in aceste domenii ci aduce si cate putin din aspecte practice din viata. Asadar descoperi aici in primul rand primii pasi a celor care pornesc in lumea online. Ce este un blog sau blogging-ul, ce este un blog review, despre Word Press si nu in ultimul rand ti se prezinta o scurta istorie a blog-boom-ului.

De partea cealalta ca si sursa de informare este o avalansa de aspecte cu care de altfel te intalnesti mereu. Saniuta, un cadou, in varianta moderna, despre camping sau intensul dezbatut subiect al fericirii. Cum ajung femeile sa munceasca o viata intreaga sau despre planurile de viitor, de sarbatori ce nu intarzie sa vina.

Toate astfel de aspecte se succed in povesti pe care sa le absorbi cu interes, pe care sa le apreciezi cu o si mai mare pofta decat curiozitatea de a sti care este si parerea altora cu privire la anumite domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *