Transforma-ti baia in oaza ta de relaxare

Baile  din apartamente sau din garsoniere nu sunt foarte mari, nu sunt ca cele de la casa sau de la vila, unde ai loc berechet si mai si ramane spatiu pe deasupra. Tocmai de aceea, trebuie sa faci cumva ca spatiul din baie sa fie suficient pentru lucrurile necesare acesteia si sa iti transformi baia intr-o oaza de liniste si relaxare.

Pentru un efect mai mare si pentru posibilitatea ca baia ta sa para mai spatioasa si mai altfel, o inramare a oglinzii este o solutie la indemana, dar si foarte estetica in ceea ce priveste o imagine vizuala mai buna si mai speciala.

Stim ca ti-ai dori o camera de baie mai mare si poate in special o oglinda de baie mai mare in care sa te poti oglindi pe de-a intregul si sa iti poti lumina ziua. Nici rama nu trebuie sa fie foarte groasa sau foarte masiva, pentru ca altfel va da impresia de greoi si de ocupare inutila a spatiului.

Pentru o viziune mai buna si pentru ca tu sa te poti aranja mai bine, ar fi ideal ca pe langa mica oglinda de baie sa incerci sa pui pe interiorul usii de baie o oglinda verticala, in care sa te poti oglindi asa cum se cuvine.

Rafturile si sertarele pentru dulapurile din baie sunt foarte adecvate si necesare pentru depozitarea lucrurilor si produselor speciale pentru o asemenea incapere din apartamentul tau.

De aceea, pe langa oglinda esentiala de baie, ar fi ideal sa ai si un dulap etajat mai mare sau mai multe asemenea dulapuri mai mici prinse de perete, pentru a nu te incomoda in special daca spatiul din baie este mic si pentru a-ti oferi spatiul necesar pentru depozitarea tuturor lucrurilor de care ai nevoie.

O idee ingenioasa este si aceea de a prinde magneti de rafturile dulapurilor, in exteriorul acestora sau undeva in interiorul acestora. Ideale sunt benzile magnetice care se pot prinde in interiorul sau in exteriorul dulapioarelor, si pe care sa poti plasa oricand acele mici agrafe de par de care nu mai stii pe unde le-ai lasat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *