Top obiceiuri care sa le deprinzi pana la 30 de ani

Se spune ca varsta de 30 de ani este cea ideala. Doar ca o data cu acest prag intervine clar si ceea ce tine de atentia mai sporita pentru sanatate. Dupa aceasta varsta, desi nu este un declin, repercusiunile unei vieti zbuciumate incep sa apara mai mult ca niciodata.

Din lista de obiceiuri de care ar trebui sa tii cont, sa le deprinzi, pana la varsta de 30 de ani si mai apoi sa iti fie parte din viata se numara:

  1. Nivelul de vitamine si minerale. Organismul are nevoie de ele zilnic si in unele cazuri sunt si acele tipuri care nu pot fi produse de organism si la asta adauga si o proasta absorbtie. Deci ai nevoie de suplimente, mereu, si mai ales la trecerea de sezoane.
  2. Fara diete exagerate. Organismul resimte aceste probleme si se ajunge in punctul in care se loveste de anemie, de malnutritie si problemele pot sa apara in stil complex.
  3. Ai grija de hidratare. Lichidele sunt importante si pentru o buna circulatie, pentru transportul oxigenului si nu in cele din urma pentru starea de bine in functionarea intregului organism. Asa ca tine cont de nevoia de apa, in fiecare ora.
  4. Nu uita de somn. Noptile albe, noptile in club suna tentant insa nu de cearcane trebuie sa iti fie teama ulterior. In timpul somnului intreg organismul se odihneste si se regenereaza celulele. Cand nu exista odihna imagineaza-ti ce inseamna asta.
  5. Mananca sanatos. Asta implica mai intai de toate o constientizare a acestui fapt si nu in cele din urma nevoia de a gati. Facand asta acasa ajungi sa ai control total al metodei de gatit si a ingredientelor pe care le folosesti asa ca invata sa gatesti cateva feluri de mancare.
  6. Ai nevoie de o asigurare medicala. Privata, poate chiar de viata. Pentru ca este mai bine sa previi, se aplica in cazul bolilor insa si in cazul nevoii de a asigura un teren stabil in cazul unei probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *