Tinuta si cromatica potrivita la interviu

Nu trebuie sa treci printr-un episod trist si dezamagitor pentru a intelege care sunt regulile la un interviu. Din pacate chiar detaliile te pot trada. Trebuie sa tii cont nu numai de partea de tinuta ci si de cromatica aleasa.

Asa cum spun specialistii cand vine vorba de alegerea culorilor ai putea fi mai mult sau mai putin inspirat. Poate ca in cazul barbatilor este mai usor caci se vor rezuma si nu vor alege o camasa rosie. Insa femeile au mai multe tentantii din acest punct de vedere. Iata ce ar trebui sa eviti:

  1. Portocaliul. este o culoarea vie insa nu se potriveste intr-un astfel de cadru. Astfel de persoane sunt considerate a fi cu lipsa de profesionalism asa ca in orice caz evita o astfel de nuanta.
  2. Pasionalul rosu nu este nici el de ales. Desi in cazul barbatilor o cravata de asa natura este cea de stil formal cand vine vorba de articole vestimentare exprima faptul ca esti rebel, ca nu esti usor de stapanit.
  3. Orice nuanta de maro este si ea pe aceeasi lungime de unda, ca fiind o nuanta ce nu se prea agreaza. Asta pentru ca multi o considera de moda veche daca nu chiar neutra.

La polul opus castiga teren nuantele de navy blue, acel albastru inchis insa placut. Pentru un astfel de caz specialistii spun ca exista marele avantaj de a exprima faptul ca esti demn de incredere- daca vei fi atent vei observa ca angajatii institutiilor au adesea astfel de uniforme. In orice caz sansele tale sunt mai mari cand porti o astfel de tinuta.

Negrul ramane o alegere clasica si buna de ce nu. Doar ca nu exagera in a avea spre exemplu un aspect de all black cand deja exprimi faptul ca esti prea autoritar. Ori in functie de pozitia ce urmeaza sa o ocupi nu este mereu ceva indicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *