Ti-ai gasit chemarea?

Esti un erou, si chiar fiecare dintre noi este un erou. Cu totii avem in interiorul nostru cate un Nelson Mandela sau pe Maica Teresa sau chiar pe Harry Potter. La fel ca toti acesti eroi clasici, fiecare dintre noi are acea mica sclipire divina, ne aflam pe Pamant pentru a indeplini o misiune in care sa pasim in adevarata noastra natura si pe care trebuie sa o indeplinim in calatoria noastra din acest loc.

Cine va salva lumea?

Daca nu intelegi cine esti cu exact si ce inseamna un erou, poti afla acum: este acel om care poseda o serie de caracteristici ce-l diferentiaza fata de ceilalti. Cei mai multi dintre noi simt un sentiment de misiune care implica o transformare majora in experienta sa umana, un sentiment puternic care se apropie, sau faptul ca detine anumite abilitati in curs de pregatire pentru a intelege misiunea proprie pe care o are. Apoi, exista si eroi care au un nivel mai inalt de creativitate, sau iubire pentru animale, o conexiune intensa cu natura, sau pur si simplu au o personalitate puternica.

Descoperim ca suntem eroi atunci cand ajungem sa vedem circumstantele noastre actuale in care ne aflam. Avem momente cand ne simtim suparati si tristi, abatuti, insa exista eul interior, mai puternic si mai intelept decat orice alt eu pe care am crezut ca il avem in interiorul nostru. Cu totii avem o scanteie eroica care nu moare, chiar si atunci cand ne aflam in cele mai intunecate momente ale vietii noastre. Aceasta scanteie este alimentata de un sentiment care tanjeste dupa aventura si care te face sa crezi ca viata ta are sens. Ajungi sa crezi ca existenta ta mica de pe acest pamant chiar are un scop, iar acest lucru inseamna ca exista mult mai mult pe aceasta planeta decat ceea ce vei intalni in lumea obisnuita, plina de defecte.

Asculta-ti propria persoana si vei avea sentimentul ca esti persoana trimisa pe pamant pentru a salva lumea, iar acest lucru te va ajuta sa iti imbunatatesti stima de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *