The Wolf of Wall Street- merita de vizionat

Satui parca de filme fara substrat, cu un minus in a gasi un film care cu adevarat il numesti bun “The Wolf of Wall Street” aduce un aer fresh categoriei de filme de comedie si nu numai. De fapt este partial si o biografie si un film de actiune. O combinatie unica si exploziva.

Premiera in Romania este marcata de data de 10 ianuarie. Un film cu Leonardo di Caprio printre altii, in regia lui Martin Scorsese. 180 de minute de film cu povata am putea spune. Si asta pentru ca povestea lui Leo, in film Jordan Belfort, este una de asa natura.

Dintr-un anumit punct de vedere spune povestea de succes al lui Jordan, cel care la inceput, timid, isi incerca norocul la primul sau job de broker. Pierde locul de munca cand bursa cade. Insa nu se lasa prabusit de asta. I se aduce o noua sansa desi venind din liga mare se preteaza la ceva de proportii mai mici. Si creativ din fire, ambitios totodata se gandeste sa isi infiinteze propria filiala. Desi ilegal in modul de actiune isi aduna oameni priceputi si continua sa traiasca  de data aceasta pe picior mare. Totul se intoarce impotriva lui la un moment dat de aceea nu are un final fericit.

Din alt punct de vedere este vorba de echilibrul in viata. Cand Jordon da de bani devine un arogant. Isi face toate placerile si cu un stil maxim de daruire fata de ceea ce face impartaseste ceea ce are cu partenerii sai. O echipa nebuna, plina de viata pentru ca stie sa tina fraiele si ii motiveaza pe toti.

De ce un film de comedie? Pentru ca vine presarat cu arogante, cu scene comice asa cum este momentul in care drogat din cale afara abia ajunge acasa cu masina. Piloteaza elicopterul cand abia poate vedea bine. Si momentele de desfrau contribuie si ele la ceea ce inseamna partea picanta a filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *