The Smurfs 2

Iubitorii de fantastic si animatie au asteptat cu sufletul la gura a doua parte din “The Smurfs”. Si chiar daca nu l-ai vazut ai o sansa de dat acestui film ce face furori. Este captivant chiar daca tine de lumea copiilor, de desene animate, de micii pitici albastri.

In regia lui Raja Gosnell “The Smurf 2” aduna voci ale actorilor si prezente ca Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria sau Jonathan Winters. Animatie, comedie, film de actiune si familie totodata spune povestea Albastricii care il loc sa isi sarbatoreasca ziua de nastere are parte de cosmarul vietii sale. Realizata de Gargamel pentru a se infiltra in lumea strumfilor Strumfita albastrica se integreaza de fapt in lumea celor de seama sa si devine un personaj bun. Insa amintirea a ceea ce s-a intamplat nu dispare.

In paralel cu tristetea sa Gargamel realizeaza alti strumfi ce urmeaza sa obtina reteta secreta din lumea albastricilor. Dar totul se complica, Strumfita este rapita si dusa la Gargamel pentru ca mai apoi sa fie usor pacalita de ideea de familie si sa considere ca parte din viata ei ar putea fi si cei care aparent sunt de partea raului.

In lumea oamenilor mari intervin inevitabil iubitorii si pirietenii strumfilor, Patrick si Grace Winslow acum alaturi de copilul sau si de bunicul acestuia. In lumea pariziana acum aventurile nu contenesc sa apara, cand tatal lui Patrick devine o pasare, cand Strumfita este ademenita de ideea de familie si salvatorii ce vin din lumea strumfilor este dezamagita de aceasta imagine. Daca si cum ajunge sa decida Strumfita, ce se intampla cu Gargamel vei afla pe micile ecrane. Un film ce se completeaza si cu varianta de 3D, o animatie draguta care te invita la putin peste 100 de minute de relaxare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *