The Other Woman- comedia la puterea a treia

Pentru cei care se gasesc in cautare de un film bun care sa incante o dupa masa calduroasa si nu numai “The Other Woman” este ceea ce au nevoie. A avut premiera anul acesta, aduce actori precum Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton,Nikolaj Coster-Waldau si totul in regia lui Nick Cassavetes.

Povestea filmului sa spunem ca este clasica si se refera la viata de familie si relatiile care in zilele noastre sunt usor superficiale. Mark King este casatorit insa se pare ca aduna prietene din toate colturile lumii. Om de afaceri desi nu in cel mai bun sens posibil acesta isi ia avantajele unei sotii iubitoare si prostute care nu se preocupa de ceea ce inseamna firmele si aspectele greoaie de administrare a acestora.

In paralele cu sotia sa acesta se iubeste intens cu Cameron Diaz, in film Carly, avocata de succes care isi cauta un partner. Daca la inceput totul este lapte si miere incet si sigur se indreapta spre ceea ce avea sa devina cosmarul sau amoros. Descopera ca este casatorit si cu o decenta aparte decide sa incheie capitolul.

Surprinzator fata de ceea ce inseamna partea clasica a unui film de acest gen amanta si sotia devin prietene si descopera ca este si o a treia. Dupa ce se trece de partea de suferinta si penibil cele 3 isi pun in plan sa schimbe foaia si sa se razbune.

Situatiile comice continua pana la final. Si aici se includ scenele in care cele 3 il terorizeaza pe amant, respectiv sot. Fie ca este vorba de hormoni care ii schimba bustul la propriu, de laxative si asa mai departe lovitura vine la final. Cele 3 il pun la zid si o ajuta pe nevasta sa isi recapete viata. Si cum finalul fericit este cel asteptat fiecare in parte isi gaseste un drum mai bun in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *