Thanks for Sharing- o lectie de viata

In fiecare aspect din jurul nostru poate sa stea o lectie de viata, atat timp cat o percepem ca atare. Si daca filmul “Thanks for Sharing” nu este o productie cinematografica care face asta nu s-ar mai numi drama. Un film ce are in prim plan cercul celor care se regasesc printr-un punct comun, cel al dependentei insa de  o alta natura decat ceea ce in mod clasic se promoveaza.

Dependenta de sex este la fel de daunatoare si lectia vine tocmai din nevoia de a constientiza asta ca atare. Ai putea crede ca este pura placere si ca tine de un motiv pe care barbatii il invoca de dragul aventurii insa in realitate este ca oricare alta dependenta. Simple aspecte de viata pot starni ganduri mai complexe decat ar putea unii se vada.

Filmul “Thanks for Sharing” aduna mai multe confesiuni de la mai multe personaje. Astfel ca un medic isi pierde slujba pentru ca ajunsese sa filmeze medici femei, un altul are o viata complicata la care se adauga si problemele cu fiul dependent de droguri. Oameni care isi pierd si firea insa mai cu seama isi pierd demnitatea in fata unui astfel de viciu.

Un alt aspect pe care il abordeaza filmul este integrarea in societate a unor astfel de persoane. Cu fiecare exemplu se aduce in prim plan nevoia de a lua masuri, de a fi constient de astfel de aspecte si de a cauta determinarea. Adam, Mark Ruffalo, in rol principal are si iesiri insa o ia de la capat. Phoebe, Gwyneth Paltrow, este cea care incearca sa inteleaga viata alaturi de un dependent de sex. Pink este si ea un personaj aici, in interpretarea lui Dede care isi reia viata pe un curs normal dupa ce gaseste in grupul dependentilor un sprijin real, un grup guvernat de Tim Robbins, Mike.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *