Telefonul mobil si igiena

Daca tinzi sa crezi ca zona de toaleta este una din cele mai infectate mai bine gandeste-te la cati microbi aduna in fiecare zi telefonul tau mobil. Nu este prima data cand auzi despre asta insa nu dai de seama pana cand zona fetei nu arata semne clare despre ce se intampla pe suprafata dispozitivului tau mobil.

Iritatiile la suprafata tenului tradeaza bacterii ce se aduna pe telefon si din simplul gest de a vorbi la telefon si de a atinge fata ta de el ajungi chiar si sa dezvolti acnee. Iata cateva sfaturi cu privire la asta:

  • Foloseste casti sau acel dispozitiv inteligent atasat numai la o ureche. Nu numai ca vei avea mainile libere si oricand poti imbina vorbitul la telefon cu orice alta activitate insa in egala masura te va scapa de probleme cu tenul.
  • Invata sa vorbesti la telefon. Suna poate ciudata insa avem tendinta de a apasa pe telefon din ideea de a auzi mai bine insa acest motiv iti poti accentua acneea. Asa ca prefera sa nu apesi pe telefon spre fata si ureche.
  • Curata-l frecvent. Regula numarul unu in ceea ce priveste folosirea oricarui lucru din jurul tau este aceea de a curata. Exista servetele speciale pentru telefoane si mai ales daca esti pe stil vechi cu tip de telefon cu taste ar fi chiar indicat sa se desfaca si sa se curete total si peste tot.
  • Foloseste o husa. Partea practica a unui astfel de accesoriu se refera la faptul ca iti protejeaza telefonul de socuri insa il protejeaza si de o prea mare expunere la mediul exterior cand orice din jur ar putea aduce o contributie de bacterii. Asadar, o husa il va tine la distanta de astfel de cazuri, mai bine ferit de contaminari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *