Sutienul intern de generatie britanica

Femeile sunt ca si dependente de sutien. Un accesoriu ce poate innobila o tinuta caci in variante ce depasesc necesarul si clasicul vin cu tot felul de modele si cu tot felul de design-uri. Mai mult decat atat tine de inventia push up care le permite sa isi faca un lifting de moment.

Sanii lasati, adio problema

Asa cum motiveaza femeile o prima nevoie este aceea de a ridica sanii pentru ca, nu-i asa, varsta isi spune cuvantul si mai mult decat atat, gravitatia actioneaza. Dar asta nu va mai fi o problema sau una care sa depinda de purtarea sutienului clasic. De inventie britanica sutienul intern va fi solutia.

Sutienul intern are aceasta denumire si dupa modul in care se poarta. De fapt este o operatie insa nu una ca cea de lifting. Include silicon, ce se plaseaza sub sani, cupe menite sa iti ridice sanii. Aceste cupe sunt sustinute de fire subtiri de matase si nu sunt vizibile.

Insa operatia nu este una ieftina. Se estimeaza ca ajunge la un pret de 6000 de lire, aproximativ 7300 de euro. Premiera deja a trecut, in spitalul britanic realizandu-se deja 3 astfel de inteventii. Cu toate acestea cele care isi doresc fermitate si eventual o corectura plastica nu gasesc ceva avantajos intr-un astfel de sutien caci nici pretul nu este unul accesibil.

Un sutien intern asa cum a fost botezat vine fara riscul de a avea scurgeri de-a lungul timpului insa trecand peste asta multi se intreaba care sunt efectele pe termen lung ale purtarii unui astfel de accesoriu feminin. Partea care incanta tine de faptul ca femeile nu mai trebuie sa poarte sutien, nu vor mai investi in astfel de accesorii si nu in cele din urma isi pot etala frumusetile in toata splendoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *