Sistemul IT 600 Smart Home – destinat caselor inteligente

Era IoT (Internet of Things) isi pune tot mai mult amprenta asupra vietilor noastre. Peste tot pe unde mergem, intalnim dispozitive inteligente, gadget-uri si echipamente care ne usureaza considerabil viata. Daca vrei sa iti transformi casa in una intr-adevar inteligenta din toate punctele de vedere, trebuie sa optezi pentru sistemul IT 600 Smart Home.

Nu intelegi despre ce este vorba? Sistemul IT 600 Smart Home este in fapt un termostat, insa nu orice tip de termostat. Cum iti va transforma casa in una inteligenta vei afla citind explicatiile urmatoare.

Ce avantaje are sistemul IT 600 Smart Home?

Spre deosebire de termostatele clasice, sistemul IT 600 Smart Home are toate dispozitivele interconectate printr-un sistem wireless. Ce inseamna acest lucru? Vei putea controla foarte usor, prin intermediul unei conexiuni la internet, intreg sistemul de incalzire in locuinta.

Ce poate fi mai confortabil decat sa stii ca vei gasi casa incalzita atunci cand te intorci de la serviciu? Mai mult, poti alege sa incalzesti doar acele camere pe care urmeaza sa le folosesti. In acest fel vei face si o economie, pentru ca nu e nevoie sa risipesti caldura incalzind camere pe care nu le utilizezi.

Daca te intrebi cum poti controla acest sistem de la distanta, afla ca vei avea la dispozitie o aplicatie intuitiva, user-friendly, disponibil? gratuit pentru iOS, Android sau PC. Toate dispozitivele sistemului sunt usor de instalat, multumita tutorialelor detaliate ce pot fi vizualizate direct in aplicatia mentionata.salus it 600

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca sistemul IT 600 Smart Home este compatibil cu sisteme de incalzire diverse. Astfel, indiferent daca ai in casa un sistem de incalzire cu radiatoare, un sistem de incalzire prin pardoseala sau te folosesti de un boiler pentru a incalzi apa calda menajera, IT 600 Smart Home le va putea gestiona pe toate.

De unde poate fi achizitionat acest sistem inteligent?

Desi exista numerosi distribuitori pentru aceasta categorie de produse, de ce sa alegi sa platesti in plus? Scapa de intermediari si alege direct producatorul – este vorba despre Salus Controls. Pe site-ul www.saluscontrols.ro vei putea gasi informatii detaliate despre sistemul IT 600 Smart Home, dar si despre toate celelalte produse pe care brand-ul renumit le comercializeaza.

In cazul in care intampini anumite dificultati cu produsele Salus, vei avea parte de fiecare data de asistenta tehnica. Tehnicienii Salus Controls iti stau la dispozitie cu informatii si recomandari, indiferent daca esti un utilizator nou, ori daca ai nevoie de consultanta pentru alegerea celui mai potrivit sistem disponibil.

Pentru reglarea sistemului IT 600 Smart Home exista de asemenea in cadrul site-ului mentionat un ghid, adaptat in functie de tipul de incalzire din fiecare locuinta: doar cu radiatoare, doar cu incalzire prin pardoseala sau mixt.

Daca ceea ce iti doresti este sa ai casa incalzita in cel mai eficient mod posibil, sistemul IT 600 este cea mai potrivita alegere. Vei avea parte de economii, de confortul termic pe care mereu l-ai cautat, dar si de avantajul de a putea regla oricand temperatura din camere, chiar de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *