Siguranta in stil modern

O data cu dezvoltarea tuturor segmentelor din viata si societatea actuala s-au inmultit si grijile. Securitatea este parte din aceasta poveste, o nevoie zilnica insa intalnita la un grad mai inalt din punct de vedere al sistemului folosit. Avem nevoie de siguranta in propria casa, la locul de munca si in orice institutie. In plus, avem nevoie si de o modalitate de a usura munca de monitorizare.

Importanta unor astfel de sisteme de acces se intalneste la orice nivel, fie ca este vorba de o cladire de locuit, una industriala sau institutie publica. Sub o forma sau alta fiecare dintre acestea se preocupa de o modalitate de a se securiza. Rfidshop Romania pune la dispozitie sisteme complexe, de la cititoare de carduri pana la cele de amprenta, mai mult decat sisteme de control acces si securizare din acest punct de vedere. Aici vei gasi o gama completa, variata de astfel de dotari.

RFID, in detalii si oferte

Cititoarele de carduri spre exemplu sunt moderne astfel ca vor fi necesare si in sistemul medical, de vreme ce se impune prezenta la medic pe baza unui card de sanatate.

Insa la ceea ce se impune RFID este mai degraba sistemul de securitate si monitorizare. Asa ca aici vei gasi si camere video de supraveghere, de instalat fie ca iti doresti sa monitorizezi angajatii, fie spatiul exterior al unei cladiri.

In ceea ce priveste gama de sisteme de securitate partea practica este ca se tine evidenta accesului. Spre exemplu exista sistem de pontaj, fiind vorba de cele care pot scana spre exemplu un card de uz intern numai al acelor persoane autorizate intr-o cladire. Eficient este si sistemul de recunoastere pe baza de amprenta sau chiar si de recunoastere faciala. Fara astfel de puncte de control nu se va permite accesul mai departe, astfel ca se tine un control al celor care intra sau ies din cladire.

Pontajul este si el din aceasta clasa, realizat in sistem electronic. Astfel se reduce din munca umana, din resursele fortei de munca care sa faca o munca titanica de monitorizare manuala.

De la porti culisante la cele batante, de la sisteme de acces pentru hoteluri si pana la carduri specifice unor sisteme de acest gen RFID detine intreaga gama de echipamente si accesorii din aceasta nisa. Pentru ca siguranta este necesara si mai nou, in stil modern!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *