Servicii in avion

Cei care au calatorit cel putin o data cu avionul stiu ca aici sunt diverse servicii. Poti apela la insotitorii de zbor pentru ajutor in diferite situatii si nu trebuie sa iti pui o limita in asta. Ba chiar fara rusine cere ce ai nevoie.

Din sirul de servicii se numara:

  1. Nevoia de supraveghere a unui minor. Poate fi cat de mic pana la urma sunt si parinti care au nevoie de cateva minute la toaleta asa ca este de inteles sa fie un adult care sa supravegheze pe cel mic. Decat un alt particpiant la zbor mai bine personalul in cauza.
  2. Insigne. Sunt disponibile insa ar trebui sa intrebi despre asta. Poate fi o amintire frumoasa pentru copii mai ales insa in orice caz pentru oricine isi doreste sa aiba o colectie.
  3. Un medicament sau orice de prim ajutor. O mica taietura sau orice situatie se poate rezolva cel putin pe moment. Asa ca nu mai sta pe ganduri si prefera sa te bucuri de zbor si sa scapi de durerea de cap pe care o ai; cu siguranta ca se va gasi o pastila de durere de cap pentru tine.
  4. Nu poti sa urci in avion cu o sticla de apa. Insa poti sa ceri asta la bordul avionului. De fapt ai o gama larga de lichide din care sa optezi, ba chiar si bauturi alcoolice. Si oricand poti sa ceri si un refill.
  5. Ajutor pentru loc. Fie pentru ca nu doresti sa te plimbi tot avionul pana gasesti locul tau fie pentru ca ai dori sa il schimbi insotitorii de zbor sunt mereu acolo si te ajuta. Trebuie doar sa spui asta.
  6. Un tur al avionului. Ai crede ca nu sunt prea multe de vazut insa vei fi surprinsa sa afli ca poti intra si in cabina pilotului. Dupa zbor de cele mai multe ori daca este timp poti intreba daca poti vizita locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *