Scurta prezentare prin prisma masinii

Fiecare alegere este un punct de reper pentru cei din jur cand vine vorba despre o persoana. Si in functie de masina pe care o detii spui clar ce tip de om esti. Desigur, ca o masina de lux spune clar ce nivel financiar ai. Dincolo de aceasta iti faci fara doar si poate o scurta caracterizare a ta prin prisma masinii pe care o detii.

Barbatii si nu numai care detin masini mici fie si cele in doua portiere sunt cei care isi cauta partea practica, incercand sa isi duca la bun sfarsit treaba in cel mai simplu mod cu putinta. Salveaza timp si energie pe cat de usor se parcheaza o masina mica. Nu sunt cei doritori de a-si etala bogatia, nu sunt cei care tind spre o cariera de succes.

Cei care detin o masina de lux fac parte cel mai adesea din grupul de oameni care au studii superioare, care tind spre cele mai inalte culmi ale succesului. De cele mai multe ori sunt doritori de sport de asemenea, prefera drumurile lungi si tin la confort. Insa peste toate desigur se pune accent pe clasa sociala din care fac parte si sunt cei cu un venit clar peste medie.

Ca tot vorbeam de masinile tip sport cei care prefera astfel de masini sunt si cei care prefera aventura. Sunt oameni activi si cu o stima de sine ceva mai scazuta. Nici statutul financiar nu este un teren sigur pentru o astfel de categorie de persoane.

In schimb, cei care conduc un minivan, dubitele sunt oameni prietenosi, sociabili. Sunt oameni familisti si de cele mai multe ori cu o familie numeroasa carora le plac calatoriile. Insa cel mai adesea sunt oameni la a doua tinerete.

Si nu in cele din urma cei care conduc un SUV sunt cei care locuiesc cel mai probabil in suburbie, care au pana in 40 de ani insa cert cei care se gandesc la siguranta mai presus de toate si care prefera doar distantele mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *