Sanatatea si imbatranirea

Stiai ca poti sa imbatranesti mai repede decat ar fi varsta pentru ca ai obiceiuri proaste? Si nu tine de faptul ca fumezi sau nu numai de asta si un alt lung sir de proaste vicii. De fapt conteaza fiecare zi si fiecare obicei si in numele acestui lucru tine cont ca sanatatea ta, la propriu, inseamna si tineretea tenului si a intregului tau aspect.

Pentru ca ai impresia ca ochelarii de la tarabe sunt buni si ei ridurile sunt cele care iti confirma contrariul. Logic, ochelarii de soare sunt cei care ar trebui sa aiba menirea de a-ti proteja ochii. Insa daca nu au acel material de protectie ochii nu vor avea niciun beneficiu prin purtarea lor. Prin gestul normal de protectie iti vei tine ochii stransi cand mergi prin soare asa ca ridurile de expresie nu au cum sa nu apara.

La nivelul ochilor ridurile apar si din cauza faptului ca nu porti ochelarii corespunzatori. Sau mai rau, nu ii porti deloc cand vederea de fapt nu te ajuta prea mult. In acest sens mai mult iti chinui ochii sa vezi si concentrarea maxima aduce se pare si ridurile care iti strica imaginea fetei.

Faci vergeturi pentru ca nu slabesti corespunzator si treptat si ajungi sa ai linii inestetice pe piele sau piele lasata. Asa ca orice dieta trebuie sa fie echilibrata si in acelasi timp acompaniata de masaje.

Bronzul nu face nici el bine mai ales in stil exagerat. Expunerea la soare este totusi benefica pentru cantitatea de vitamina D insa prea mult inseamna sa iti usuci pielea si sa ii pierzi elasticitatea. In unele cazuri apar si pete, de altfel acestea pot avea diverse “surse” de la pastile la expunerea la soare. Si acestea iti pot face tenul sa para mai batran decat este in mod normal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *