Remedii naturiste pentru afectiunile de sezon

Se spune despre remediile naturiste ca sunt cele mai bune. Desi intr-o oarecare masura sunt si pareri impartite nu este de ignorat faptul ca baza in natura ne ajuta mai degraba sa stimulam organismul decat sa ii inlocuim puterea sa fireasca de a se vindeca.

Sunt multi cei care se indreapta spre medicina naturista, spre homeopatie. Asa cum vei gasi si pe www.doctorfiruti.ro medicina naturista este indicata in orice afectiune, la orice varsta si pentru orice categorie de persoane. Asadar, fara sa te mai preocupe faptul ca esti insarcinata spre exemplu si nu poti consuma anumite medicamente, fara sa te mai preocupe ceea ce tine de reactiile adverse din consumul unor pastile homeopatia este de mare ajutor.

Iata cateva forme de tratament pentru afectiunile de sezon:

  • Antifungic si antibacterian, usturoiul este vazut ca un antibiotic natural. Cu toate acestea forma sa cruda este mai indicata.
  • Catina este plina de vitamine, sursa de vitamina A, B1, B2, B6, B9, C, E, K, fosfor, calciu, potasiu, magneziu si fier de asemenea. De regula catina este recomandata chiar si numai pentru intarirea sistemului imunitar.
  • Ceaiul de coada-soricelului, de tataneasa sau cel de ghimbir se recomanda cand vine vorba de raceala de sezon, in caz de frisoane de asemenea.
  • In timp ce ceaiurile precum coada-soricelului, tataneasa, flori de soc, sunatoare intr-o combinatie echilibrata ajuta cand vine vorba de eliminarea racelii intr-un timp mai scurt, lamaia si mierea chiar si numai adaugate in ceaiuri sunt adevarate miracole ale naturii care grabesc vindecarea.

Ce trebuie sa stim, asa cum se gaseste si pe DoctorFiruti.ro, este ca remediile de asa natura sunt cu efecte vizibile. Doar ca trebuie si sa crezi in asta si sa stii ce combinatii de plante reprezinta solutia optima pentru ceea ce te supara. De aceea apare si nevoia de a merge la un medic homeopat.

Mai mult decat ceea ce se considera a fi un leac ca de la bunica, homeopatia se bazeaza pe puterea naturii pentru a trata orice tip de afectiune. Chiar si cand este vorba numai de o raceala de sezon sau o boala cronica medicina naturista cu diversitatea sa de forme de tratament si abordari este raspunsul corect pentru tot ceea ce te supara.

Recapata starea de bine, recapata modul in care te simti si energia pe care o aveai printr-o abordare pe care nu o vei regreta mai tarziu. Aliatul tau in asta este Doctor Firuti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *