Recomandare de comedie: About Last Night

Iubitorii de filme hilare se pot bucura inca o data, de data aceasta pentru premiera flmului “About Last Night”. O comedie savuroasa cu o tenta romantica ce va satisface gustul atat al femeilor cat si a barbatilor.

Comedia in 2014

“About Last Night” se incadreaza perfect in categoria de comedii. Asta pentru ca prezinta totul intr-o maniera hilara, abordand tema poate clasica insa reinventata, cea a relatiilor amoroase care sub o forma sau alta interfereaza cu lumea prietenilor.

Pe principiul dragostea vine cand te astepti mai putin Debbie si Danny se intalnesc prin intermediul prietenilor lor, Bernie si Joan. La o intalnire in patru ce nici nu dadea de banuit ca se va ajunge mai departe cei doi se indragostesc. Ajung insa sa fie “condusi” de asa zisele reguli ale celor care au trecut deja de etapa de indragosteala. Caci Bernie si Joan desi au o relatie cu scantei se despart si ajung sa fie chinul celorlalti doi.

De fapt tinta este chiar viata de cuplu din diverse puncte de vedere. Se abordeaza acest subiect si in faze amuzante si situatii diverse se aduce in prim plan o viziune a modernului. Daca relatiile ajung sa fie incepute din distractie continua la fel de bine in acea legatura serioasa. Dar barbatii se panicheaza cand aud de copii, de aspecte de viata de familie, cand aud de mutat impreuna sau chiar de animale de companie.

Una peste alta ceea ce starneste amuzamentul este in principal despre Bernie si Joan si modul lor de a vedea relatiile; cine ce trebuie sa spuna la momentul  potrivit sunt bifate momente critice si definitorii intr-o relatie.

Vei rade cu pofta la avantul barbatilor, de retinerea femeilor, de cum impartasesc unii notiunea de viata in doi. Te vei amuza copios cand orgoliile intr-o relatie sunt puse pe tapet. Tocmai acesta este farmecul acestui film; “About Last Night”  merita vazut!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *