Reclamatii iesite din comun

Este bine sa stim ca avem oameni competenti care ne pot ajuta la nevoie. Serviciul de protectie a consumatorului se numara printre solutiile oamenilor de a pune punct unor nedreptati si ale unor situatii anormale pe piata. Si totusi unele cazuri sunt total aberante. Dar oamenii nu se sfiesc sa reclame vrute si nevrute, vorba romanului.

  • Un barbat a reclamat ca a stricat ziua de nastere a consoartei. Nevasta suparata, un gratar ce a ramas un vis, carbuni de proasta calitate. Asa se explica unul din cazuri in care se dorea o remediere caci carbunul bata-l vina i-a adus o lumina proasta in ochii nevestii. Culmea, nu a fost singurul care a condamnat puterea calorica scazuta a carbunilor, ba mai mult un alt sesizant a spus ca s-a facut de ras in fata vecinilor. 
  • Un tanar a facut reclamatie caci nu se poate ca dupa ore de joc la jocurile de noroc sa nu castigi nimic. Suparat nevoie mare a simtit nevoia sa incerce dreptatea in alt mod ca poate poate si un premiu de consolare e bun.
  • O batrana a reclamat o casa de amanet caci nu i s-a permis o tranzactia cu o gaina congelata. Pe cat de hilar pe atat de trist.
  • Lumina aprinsa a unui mgazin de pompe funebre face ca o vecina din zona sa nu poate dormi linistita la vazul unor accesorii morbide.
  • Un trening s-a patat cu ulei pentru ca in timp ce isi dregea ciorba recipientul, defect de altfel, a produs un incident neplacut.
  • O alta batrana reclama ca lucrarea de decor a mormantului sotului nu este tocmai ce voia pentru ca ingerii sculptati sunt cu fete triste.

Fiecare dintre aceste exemple inseamna o munca de cercetare pe teren, un efort al celor care au aceasta misiunea. Desi pare hilar o astfel de reclamatie este luata in serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *