Publicitate mai putin inspirata

Orice produs de pe piata vine cu o doza de publicitate caci altfel ar ramane in anonimat. Daca unii se bazeaza pe un stil usor hilar altii trec de partea cealalta, prin imagini sau sloganuri menite sa socheze. Orice este binevenit de vreme ce intentia este aceea de a face din publicitatea unui produs un succes, sa ramana in mintea consumatorului.

Mai putin inspirate sunt acele ambalaje care starnesc si indignarea. Cum suna sa cumperi un plic de supa instant ce se numeste “Sluts”? Este din start un punct in minus caci cu sau fara aceasta intentie tinteste catre cumparator. Si din randul acelor produse ce au apelat la ambalaje cu totul nebunesti Bored Panda a realizat un top.

“Only Puke” sau mezeluri “Homo”, “Pee Cola” sau “Colon Cream” sunt doar cateva din acele ambalaje ale unor produse alimentare care ase inscriu intr-o astfel de lista. Si totusi daca la prima vedere ai tendinta sa razi sau mai apoi sa pui produsul la loc pe raft unii considera ca merita o sansa. Este doar o metoda de publicitate care sa faca din produs unul mai popular. Ori nu dai atentie cuvintelor in cauza ori vei invata sa nu te lasi dus de aparente si sa vezi si alte unghiuri ale situatiei. Practic cuvintele in aceste cazuri si publicitatea per ansamblu sunt versatile astfel ca nu trebuie sa fie o ofensa faptul ca ai cumparat o supa “sluts”.

Cu sau fara doza de inspiratie pana la urma astfel de produse se afla pe rafturile magazinelor. Si se pare ca functioneaza si varianta aceasta. Desigur probabil ca publicul tinta este unul mai rastrans caci iti trebuie o doza de nebunie si deschidere la nou sa mergi dincolo de simple cuvinte si sa apreciezi ce este dincolo de acel ambalaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *