Prima petrecere a copilului si invitatii sai speciali

Momentul venirii pe lume a unui nou membru in familie, a unui copil, marcheaza nu numai bucuria insa si speranta unui vis implinit, al unei familii complete. Este de la sine inteles ca se doreste a se organiza un eveniment in adevaratul sens al cuvantului.

Printre altele moda dicteaza se pare si prezenta unor animatori. Alege spre exemplu prezenta unor ursitoare botez de la momentemagice; garantat nu ai de ce sa regreti de vreme ce astfel de prezente anima intreaga petrecere.

Ca o prima petrecere a celui mic merita si el ceva special, de la modul in care se organizeaza totul si pana la partea de invitati. Asadar, prezenta unor ursitoare ce au de spus o poveste este ceea ce va clasa intreg evenimentul pe un prag superior. Care este secretul lor? Modul unic prin care doresc sa isi faca simtita prezenta.

De fapt ce sunt acele ursitoare. Pentru momentul botezului acestea sunt animatoarele care se imbraca in zane si se manifesta ca atare, venind cu vorbe de duh menite sa sorteasca ce este mai bun pentru cel mic. Ca si cand dorinta unui parinte este spusa in cuvinte de stil artistic, ca si cand li se citeste gandurile celor care au dat viata unui suflet de copil, ursitoarele au un text personalizat care spune exact dorinta de viata lunga si imbelusugata.

In functie de dorintele fiecarui parinte si de ce nu si de buget se poate alege nu numai prezenta ursitoarelor bune ci si a celei in rol negativ. Aceasta este cea la polul opus insa cu scopul de a face totul un spectacol exact ca in povesti- binele invinge raul de fiecare data.

Mai mult decat atat, pachetul de servicii de acest gen include si detalii care intregesc cadrul de poveste. Asta inseamna se pare si o masina de fum, confetti si numeroase accesorii pentru petrecere. Pentru ca in mare parte tine de o petrecere a copilului toti invitatii si mai ales prichindeii vor primi si baloane sugestive in forme si culori.

De la text la muzica, costumatii si tot ceea ce inseamna punerea in scena a unui astfel de moment se ocupa organizatori profesionisti care tin cont de toate detaliile pentru ca petrecerea de botez sa fie unica, deosebita si memorabila. Te vei baza pe cei care stiu tot ce inseamna un astfel de eveniment si vor urma un plan bine pus la punct.

Pentru momentele magice ce se traiesc la botez se merita si un sacrifiu pentru ca evenimentul sa fie innobilat de prezente din povesti. Ursitoarele sunt cele care vor incanta invitatii, de la mic la mare, cele care isi aduc intreg arsenalul in acest scop. Si pentru ca se doreste calitate din acest punct de vedere Momente-Magice.ro tine cont de toate posibilele dorinte si intampina cererile parintilor cu pachete speciale si variate. Alege minimul de 3 ursitoare, alaturi de cea rea, cu jocuri interactive care sa implice si publicul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *