Plan de dieta pentru un corp de zeu

Poate ca cea mai comuna parte din ceea ce inseamna intretinerea corpului este atentia pentru ceea ce se consuma. Cu fiecare zi dieta, meniul ales poate sa nu sa contribuie la formarea unor linii corporale de invidiat.

Ce trebuie sa consumi pentru a creste insa masa musculara? Poate ca una din cele mai comune greseli tin de dorinta de a manca cat mai mult crezand ca a te ingrasa creste si masa musculara. De fapt ai nevoie de un plan de alimentatie masa musculara, sa consumi produse care sa iti creasca masa musculara insa fara sa fie bogate in grasimi si eventual care sa le arda rapid.

Ce ai putea sa consumi in acest caz? Cerealele sunt ideale inca din prima faza, ca prima masa a zilei. Insa trebuie sa eviti carbohidratii rafinati. Alege cerealele cu lapte ca mic dejun si bucura-te de ceea ce poate si sa contribuie la planul de dieta.

Legumelele sunt in orice caz indicate ca si consum pentru orice tip de dieta si se pare ca si in acest caz este la fel de indicat sa fie prezente. Bogate in fibre, vitamine si antioxidanti consumul de legume te ajuta sa tii in frau kilogramele, sa arzi grasimile si implicit sa cresti dar numai in masa musculara. Insa ideal ar fi sa se consume fara a fi prajite in exces sau gatite prea mult, de orice natura ar fi vorba.

Proteinele fac si ele parte din acelasi plan. In aceasta lista se pot include ouale, carnea de curcan, somonul de asemenea.

Fructele sunt din aceeasi clasa de produse sanatoase, cele care ar putea fi consumate fara restrictie. Printre cele car eard grasimile si astfel te ajuta in procesul de formare de masa musculara se numara atat piersicile, pepenele rosu, cat si strugurii.

Cu toate acestea nu ajunge sa iti faci o lista cu produsele care ar putea sa te faca sa mananci mai mult si implicit sa arati mai bine, cu mai multi muschi. Ai nevoie de sport pentru a defini muschii pe fiecare etapa in parte, ai nevoie de suplimente alimentare. Intr-un cuvant ai nevoie de un plan complex pentru ca fiecare pas in parte sa te defineasca. Ar dura ani de zile sa te dedici numai acestui domeniu pana cand apuci sa vezi incet incet rezultatele asa ca fara complexul cazului de a tine cont de ceea ce trebuie sa consumi si pana la suplimente alimentare pentru sportivi nu sunt la fel de multe sanse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *