Pastila pentru a trai 100 de ani

Desi in cazuri rare exista persoane care reusesc performanta de a trai pana la varsta de 100 de ani. Unii spun ca au un secret al lor si de-a lungul vietii nu s-au abatut de la anumite reguli, altii cred ca este mana divina si au avut si ei norocul acesta. Cert este ca tine intr-o oarecare masura tine si de gena.

Daca pana acum inca nu se stia care sa fie marele secret pentru o viata lunga acum cercetatorii se lauda ca au gasit se pare si remediul din acest punct de vedere. Cred ei ca au descoperi pastila minune care sa ne ajute sa traim pana la 100 de ani sau de ce nu, chiar si mai mult. Este vorba de oamenii de stiinta rusi.

Desi nu exista o formula concreta inca pastila in cauza este cea care previne imbatranirea prin actiunea la nivelul mitrocondriilor. Testate pe animale de laborator rusii spun ca efecte s-au vazut clar si tin de faptul ca in cazul acestora imbatranirea s-a instalat cu mult mai tarziu desi acest lucru nu a prelungit durata de viata.

Spus pe scurt totul este tehnic posibil insa inca nu s-a ajuns in acel punct. Cercetatorii rusi insa sunt aproape de convingere ca se va reusi si aceasta perfomanta pentru ca oamenii sa aiba o speranta de viata mai mare si sa atinga chiar si pragul de 120 de ani.

Totul este insa relativ. Ne dorim cu adevarat asta? Pentru ca o data ce imbatranesti functiile tale de orice fel sunt la un nivel scazut. Pentru ca depinzi de altii si asta este in mai mare masura sa puna o amprenta si pe modul psihic in care te simti, de unde si relevanta faptului ca batranetea este haina grea. Dar, gandind optimist, oricat de batran ai fi tot ti-ai dori sa mai traiesti asa ca ne punem sperantele in viitorul acestei pastile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *