Pasionati de calatorii

calatorieRememorand cu familia si cu prietenii dragi despre foste calatorii si excursii avute de demult si amintiri trecute de mult iti va readuce nostalgia vremurilor trecute, insa intr-un mod pozitiv. Te va motiva mai tare sa vrei sa iti faci planuri si sa o iei din loc din nou. Lasa fotografiile, povestirile si sentimentele fostelor calatorii sa-si reaminteasca de motivul pentru care nu mai poti astepta de nerabdare sa pleci din nou undeva.

Scoate din sertare aceste vechi amintiri si suveniruri si da-le viata din nou. A te lasa coplesit de amintirile cele mai frumoase si mai bune din viata ta te va ajuta sa treci peste momentele lungi care stau intre tine si noua destinatie de vacanta mult asteptata.

Poti da savoare si poti deveni mai mult decat entuziasmat in ceea ce priveste o urmatoare calatorie prin experienta de fiecare zi a shopping-ului. Cand iesi, cumpara-ti haine si accesorii pe care vei vrea sa le porti in excursiile de vis ce vor urma. Alege haine pe care sa le poti purta in Franta, in Italia, in Spania, haine care sa se potriveasca cu vremea, clima si traditia locurilor de acolo. Ia-ti o geaca de iarna pe care s-o porti cu placere atunci cand vei colinda Rusia.

Cumpara-ti acea esarfa pe care sa o poti pune pe cap in caz ca mergi la moscheile din Turcia. Nu stii niciodata unde vei putea ajunge, unde te vor purta pasii si instinctul, tocmai de aceea este bine sa fii foarte pregatit pentru eventualele destinatii de vacanta.

Daca ai prieteni care au calatorit des, care vin din strainatate sau sunt de origine din alti tari diferite de care  apartii tu sau daca ai printre prieteni entuziasti de filme straine si legate de traveling, atunci incepe sa-ti petreci o mai mare parte din timp cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *