O petrecere de botez de neuitat

Botezul marcheaza o etapa importanta in viata unui copil si in egala masura in viata parintilor. Dincolo de momentul de crestinare este de luat in seama si petrecerea ce urmeaza. O petrecere asteptata, un moment care pune la incercare abilitatile de organizare de asemenea. Cum este de asteptat, se doreste un stil unic, de unde si interesul major pentru prezenta unor ursitoare.

Ursitoare la botez, intre traditie si stil modern

A devenit o moda ca la petrecerile de botez sa existe si ursitoare. Desi pare a fi o moda acest lucru are radacini adanci in trecut. Unii ar spune ca este o forma pagana de a ursi celui mic lucruri de bine. Pare totul desprins din povesti si se refera la prezenta unor zane care sa ii urseasca celui mic cate putin din toate, de la sanatate la intelepciune.

Povestea poate sa mearga mai departe, cu aparitia unui personaj negativ. Exact ca in lumea fabuloasa binele invinge raul, ceea ce face ca zanele bune sa depaseasca numeric si nu numai gandurile rele. Pentru ca se merge de ideea traditionala de a incepe cu dreptul drumul in viata, parintii isi doresc ca cel  mic sa aiba parte pe viitor de un drum lin si infloritor. Iata deci explicatia concreta a dorintei de a invita ursitoare la botez.

O simpla cautare online, spre exemplu ursitoare botez Bucuresti, demonstreaza cat de populara este aceasta metoda de a introduce o secventa de divertisment in cadrul evenimentului. Pe masura asteptarilor se ia in calcul faptul ca ursitoarele vin la pachet cu o serie de avantaje si servicii. Spre exemplu vin imbracate exact cum se descriu in povesti, vin cu detalii care sa plaseze cadrul in acea lume specifica.

Dupa caz si in functie de alegerea fiecaruia ursitoarele pot fi intruchiparea Norocului, a Iubirii, a Intelepciunii si asa mai departe. Au, fiecare in parte, un text  bine ales, cu accent pe rima ce sugereaza clar urarea de bine. Un text ritmat, cu un cadru pe masura – asadar de la muzica ambientala si pana la partea de sesiune foto cu prezenta animatorilor se include si masina de fum, alte ori se merge pe petale de flori sau praf magic care sa sporeasca imaginea spectacolului.

O petrecere de neuitat, petrecerea botezului reprezinta un motiv pentru care parintii cauta o idee de entertainment atat pentru invitatii adulti cat si pentru cei mici. Asa ca ursitoarele de botez sunt o alegere potrivita pentru ambele parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *