O noua moda- bijuterii pentru ochi

O data cu schimbarea vremurilor vin si tot felul de stiluri noi care sa ne surprinda si sa ne demonstreze inca o data ca modernul isi pune amprenta din ce in ce mai mult in societatea actuala. Si un bun exemplu in acest sens este moda in ceea ce priveste bijuteriile pentru ochi.

O operatie sigura si simpla- asa definesc cei care realizeaza aceasta procedura. Desi totul suna departe de a fi sub semnul simplismului. Pentru ca la propriu este vorba de a introduce pe ochi o bijuterie. Si asta nu se refera la situatia clasica cand practic te plictisesti de ea si in scurt timp o vei schimba. In plus este vorba de o zona sensibila si cu risc de a interveni mai ales pentru scopuri estetice de acest fel.

Procedura se numeste SafeSight Eye Jewelry si implica desigur anestezie caci durerea este parte din acest proces. Desi totul dureaza cateva minute, intre 10 si 15, este un timp decisiv pentru ca totul sa iasa bine. O mica incizie facuta la nivelul peliculei care acopera corneea, partea albicioasa a ochiului, introducerea unei bijuterii mici, adaptata desigur la confortul purtatoarei si procedura este gata.

Intre 3.000 si 4.000 de dolari (adica 2.200 si 2.900 de euro)- atat ar costa o interventie de acest gen. Cei care realizeaza astfel de proceduri spun ca nu exista riscul de a orbi partial sau total. Desi totusi specialistii spun ca nu sunt inca date concrete care sa dovedeasca lipsa de riscuri. Pana la urma este vorba de operatie pe ochi si asta implica ca in cazul oricarei operatii riscuri ulterioare.

Si daca te intrebi cine ar fi atat de deschis la nou incat sa isi doreasca sa aiba o bijuterie pe ochi la propriu doritoarele sunt multe. Un corp strain pe ochi insa care promite sa atraga mai multe priviri, sa faca privirea unei doamne cu mult mai atragatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *