Nunta incompleta, nunta fara mire

Poate ca intr-o nota comparativa intre barbati si femei cele din urma isi doresc mai mult sa se casatoreasca, sa traiasca visul vietii de a imbraca rochia alba, de a fi mireasa. Ar fi acestea in stare sa faca orice pentru asta? Desi suna ciudat sunt cazuri in care unele au organizat nunta fara insa sa aiba cu cine sa se casatoreasca.

O nunta fara mire este imposibila insa nu si cand vine vorba de un vis. Spre exemplu in California o tanara a facut gestul extrem pentru tatal sau care diagnosticat cu cancer mai avea doar 3 luni de trait. Pentru ca visul acestuia era sa fie prezent alaturi de fiica sa la momentele importante din viata totul a devenit aproape real. Planificata ca la carte un fel de nunta a avut ca invitat special pe cel care nu mai avea sansa vietii sa isi vada fiica mireasa.

Pe aceeasi lungime de unda este si cazul din Franta. Povestea este si trista insa si plina de curaj caci cuplul ce isi planificase nunta cu un an inainte a fost separat de crunta moarte a viitorului mire care a murit intr-un accident de masina doar cu cateva zile inainte de marele eveniment. Indurerata mireasa insa nu s-a lasat convinsa ca nu mai are sanse cu cine sa se cunune si cum statul permite casatoria chiar si dupa moarte aceasta a continuat planul nuntii.

A devenit mireasa in prezenta a 30 de invitati si si-a implinit visul de a fi in aceasta postura si cu barbatul iubit, chiar daca in lipsa acestuia. Asta pentru ca dorinta acestuia fusese clara caci pana sa se poata ajunge la aceasta nebunie tanara a trebuit sa demonstreze cu acte ca planificarea nuntii era reala. Practic c-a casatorit cu iubitul mort, in lipsa mirelui.

Ciudat? In puterea de a intelege situatia nu mai este vorba de egoismul de a fi mireasa ci de ceea ce dincolo de cuvinte reprezenta evenimentul in viata celor implicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *