Modalitati unice de a purta perle

Perlele reprezinta chintesenta unui stil cu clasa si cu eleganta. Ele sunt accesibile, sunt atractive si aduc o multime de complimente femeilor, indiferent de varsta lor. Exista atat de multe moduri interesante de a purta perlele, fara sa para ca sunt repetitive.

Aspect central al perlelor

Poti purta un lant lung cu perle prin legarea unui nod in mijlocul lantului si lasand restul ca o bucla intr-o parte. Acest stil poate fi purtat la o tinuta casual cu un tricou sau o rochie tip tunica, impreuna cu o bratare chunky.

 Gatul este evidentiat de perle

Lantul de perle purtat simplu la gat te face sa arati eleganta si sa ai propriul nod la o cravata mai de lux. Incearca sa pui lantul de perle in asa maniera incat nodul sa fie la gat, iar restul de perle sa cada peste umar. Sau ai putea face o cravata cu perne, doar ca ai nevoie de patru siruri care sa aduca mai multa eleganta fizionomiei tale.

Lant de perle in fata si in spate

Un lant de perle poate fi purtat pentru a atrage atentia atunci cand este alcatuit din trei straturi, lasat in ambele sensuri, fata si spate. Poti sa faci un stil unic folosint trei lanturi din perle diferite, pentru o mai mare varietate a stilului. Adaugarea de perle foarte mari si rotunde intre doua fire mai subtiri de perle cu siguranta arata fabulos, mai ales atunci cand perlele sunt de diferite nuante.

Cravata din perle

Iti poti transforma lantul de perle intr-un colier elegant de tip cravata prin legarea acestuia cu un sir de bijuterii de alta culoare. Este mai bine sa cumperi un colier din perle mai lung, pentru a reusit nodul tip cravata si pentru a face rochia ta sa arate cu adevarat uimitoare atunci cand mergi la un eveniment festiv.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *