Metode de infrumusetare prin terapia bisturiului

Cum totul este trecator incercam sa facem in asa fel incat lucrurile frumoase sa dureze cat mai mult. Frumusetea este cu atat mai mult trecatoare, mai ales ca incepand cu varsta de 40 de ani, daca nu mai repede, ajungem sa ne pierdem chipul perfect cu piele perfect intinsa. Totusi, odata cu evolutia tehnologiei, oamenii au inceput sa apeleze la diferite trucuri pentru a arata mai bine. Astfel, femeile vor sa obtina cresterea sanilor si reusesc sa aiba sani mai mari prin lipofilling sau buze mai voluptoase prin intermediul implantului de botox.

Astazi, din ce in ce mai multe femei viseaza la marirea sanilor si apeleaza la chirugie plastica pentru a-si pune implanturi mamare. Daca si la noi exista deja un trend din acest punct de vedere putem insa sa ne consideram novici, avand in vedere ca in China exista adevarate recorduri pentru numarul si tipurile de operatii de acest gen.

In Coreea de Sud exista un record chiar si din randul barbatilor. Unu din 77 de barbati face o operatie de chirurgie plastica, ceea ce este destul de mult. Sa nu uitam scepticismul in cazul barbatilor si faptul ca acestia sunt mai greu de convins sa apeleze la chirurgie plastica, mai cu seama sa isi faca operatii estetice. In randul femeilor sigur ca exista cu mult mai multe cazuri, insa acestea nu recunosc.

Apelarea la marirea bustului prin implanturi mamare face ca o persoana sa se simta mai bine si sa aiba mai multa incredere in sine. Poate ca asta ajuta si din punct de vedere al ascensiunii in cariera intrucat persoana in cauza are sau nu un complex ori o imagine impecabila in minte pe care isi doreste sa o dobandeasca.

Cresterea sanilor este fara nicio indoiala cea mai populara operatie de natura chirurgiei plastice. Foarte multe femei isi doresc sa obtina marirea sanilor si astfel apeleaza la implanturi mamare. Complexul determinat de dimensiunea sanilor face ca femeile sa simta nevoia de cresterea sanilor prin marirea cu implanturi mamare.

Mai mult decat atat, s-a ajuns in  punctul in care operatiile estetice sunt atat de populare incat schimbarile produc schimbarea radicala a unei femei. Femeile din China stiu cel mai bine aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *