Metode de curatare a plamanilor

Ceea ce nu este la exterior nu inseamna ca nu are nevoie de atentia ta. Ai fi surprins sa vezi cum iti arata plamanii, mai ales daca esti fumator. Asa ca si acestia au nevoie de cure.

Din lista de metode care sa iti curete plamanii se numara:

  1. Detoxifica-te. Si nu numai printr-o alimentatie ca la carte, o cura care sa dureze cel putin 5 zile. Se crede ca si baile sunt la fel de benefice din acest punct de vedere. Spre exemplu baile cu rozmarin sunt utile si relaxante. Favorizandu-se deschiderea porilor prin expunerea la apa calda, cu efectele terapeutice ale rozmarinului, se crede ca o parte din toxinele ce se afla in corp si implicit in plamani se vor elibera. Si ai ce elibera dat fiind ca tigarile contin in medie 4000 de toxine, diferite.
  2. Remineralizeaza organismul. Modalitatea prin care organismul se reface si poate sa lupte cu bolile si cu expunerile la diversi factori toxici tine si de mineralele si vitaminele pe care le are. Asa ca tine cont de asta si ofera organismului cele necesare pentru buna sa functionare. Spre exemplu, in aceasta lista se numara printre altele si fierul pentru inima sau potasiul pentru muschi, cele pe care organismul nu le produce singur si are nevoie de suplimente.
  3. Bea ceaiuri. Acestea sunt de multe ori vazute ca o forma alternativa de curatare si vindecare o organismului. In orice caz, nu au de ce sa faca rau de vreme ce te ajuta in primul rand sa elimi toxinele din organism. In plus, sunt si numeroase plante pe care sa te bazezi pentru a reduce treptat pofta de tigara pentru ca in cele din urma sa scapi de ele definitiv. Printre acestea se numara si obligeana.

Insa un program de viata sanatoasa nu se opreste aici…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *