Manequeen si posibilitatea unui castig de 15.000$ pe luna

Cand a fost ultima oara cand ai facut un calcul anual al castigurilor tale? In total, castigi 20.000 de lei pe an cu un salariu de 900, 1.000 de lei lunar? Nu prea, asa-i? Dar ce ai spune daca ai castiga peste 20.000 de lei lunar, nu anual? Exista un job in Romania in care castigurile acestea pot fi posibile pentru toate femeile care isi doresc un alt viitor, mai bun, mai prosper! Manequeen Studio Bucuresti este locul in care orice femeie gaseste acest job si se bucura de adevaratele impliniri ale vietii.

In acest studio de videochat eu ma delectez cu castiguri obtinute in cel mai usor mod si nu as renunta la asta pentru nimic in lume. Daca as fi stiut despre videochat mai multe acum cativa ani si daca stiam cate castiguri se pot face, nu ma mai complicam cu alt tip de job.

Lucrand la Manequeen, auzeam fetele vorbind des despre un anume model, si anume Renata, care se spunea ca a castigat 15.000$ intr-o luna, fiind modelul lunii cu cele mai mari castiguri din perioada aceea. Stiam ca lucra la Manequeen, dar fiindca eram foarte multe fete care lucram aici, nu apucasem niciodata sa o cunosc. Cand a venit ziua sa o intalnesc in persoana, am ramas cateva minute uimita. Era atat de increzatoare, eleganta, stralucitoare si frumoasa. Mi-a spus ca la Manequeen ii este usor sa fie fericita si ca i-a schimbat viata prin simplul fapt ca stie sa zambeasca si sa se bucure de viata alaturi de partenerii sai de conversatie online. In momentul in care am auzit asta, am devenit mult mai motivata, imi doream sa castig si eu ca ea. In acel moment, castigul meu varia undeva la 2.900$ si desi era foarte bine, imi doream sa ma autodepasesc.

Am inceput sa fiu mult mai atenta la training-ul oferit de profesionistii Manequeen, caci imi doream sa absorb toate informatiile necesare. Prin munca si rabdare, depaseam usor, usor toate castigurile din lunile anterioare. Ma motiva si mai mult faptul ca la fiecare depasire primeam cate un bonus pentru performanta, fie o rochie Poema, fie pantofi sau genti Musette, fie vouchere care ma faceau sa vreau tot mai mult. Am ajuns, asadar, dupa un an de munca la Manequeen sa castig 9.500$ intr-o luna. Vazand cat sunt de aproape, nu m-am lasat pana nu am castigat premiul modelul lunii, ca si Renata.

Profitand si de toate conditiile luxoase de la Manequeen si de aparaturile de ultima generatie, munca mi-a fost mult mai usurata, astfel ca dupa un an si 4 luni la Manequeen am castigat 14.560$ intr-o luna! Am fost putin cam obosita dupa aceea, ce e drept, dar a meritat tot efortul. Manequeen este de senzatie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *