Mama singura – loc de munca in cadrul Lucky Studio

Lucky StudioSunt o mama tanara si singura. Este greu, trebuie sa ma descurc atat din punct de vedere financiar ca sa asigur o viata buna copilului meu, dar de asemenea a trebuit si trebuie sa ma confrunt mai mereu cu reprosurile si parerile oamenilor din jur referitor la statutul meu de femeie singura cu un copil minor. Nu voi regreta niciodata alegerea pe care a facut-o cand am venit in cadrul studioului de videochat Lucky Studio din Iasi pentru ca echipa frumoasa de aici m-a incurajat, m-a facut sa privesc viata altfel si sa ma bucur de beneficiile muncii in domeniul videochatului.

In acest mediu relaxant si primitor, in aceasta echipa formata numai de femei ma simt cel mai bine inteleasa si am devenit chiar si prietena cu cele mai multe dintre acestea. Ne sprijinim, ne dam sfaturi, dar ne preocupam si de incasarea unor venituri frumusele. Va spun eu, e foarte fain sa poti merge acasa la copilul tau cu sacosele pline, sa ii cumperi hainute noi atunci cand este nevoie si de asemenea sa poti sa iti sprijini copilul si sa il dai la o scoala foarte buna, in care va fi invatat doar de profesori specializati si internationali chiar, care ii pot insufla dragostea pentru viata, carte si pentru limbile straine.

Lucky StudioMa bucura atat de mult sa o vad pe micuta mea Iza cum imi zambeste atat de frumos si cand o vad atat de emotionata la primirea unei papusi pe care si-a dorit-o de Craciun, si pe care eu in niciun caz nu am putut sa o primesc in copilaria mea. La studio, lucrez 8 ore pe zi, la fel ca la un loc de munca normal, nu sunt deranjata de nimeni, am propria mea camera si propriile mele accesorii si costumatii cu care pot considera ca joc intr-o piesa de teatru. Banii mi-i iau in fiecare zi la sfarsitul programului si vin aici doar in zilele in care pot si vreau, am un contract pe 1 an deocamdata, ceea ce presupune si bonusuri pe langa avantajele deja avute in cadrul studioului.

Lucky StudioCand imi fixez programul, sun inainte sa vad pe ce tura as putea sa ma incadrez si soferita studioului vine dupa mine acasa si ma ia acolo, fara a fi nevoita sa mai schimb tramvaiul, autobuzul sau sa merg pe jos, mai ales pe vremea asta rece. Am parte de comisioane din studio pana la 80%, programul dupa cum am spus este super flexibil, lucrez de una singura intr-o camera ce imi este destinata sau pe care o doresc, pot face videochat pe site-uri adult sau non-adult, atunci cand nu am chef de altceva si vreau doar sa vorbesc cu barbatii din America sau din unele tari din Europa; totul este legal 100%, am parte si de cazare daca intr-o seara nu mai pot ajunge acasa si imi las copilul cu sora sau cu mama, si ceea ce este si mai ok, pot renunta la acest job atunci cand am chef. Nici o clauza nu ma impiedica sa fac acest lucru. Lucky Studio este pentru oricine, chiar si pentru femeile ce vor sa lucreze de acasa.

Deocamdata imi este mai mult decat bine aici si nu as vrea sa renunt la asta pentru altceva, dar daca va veni vreodata momentul sa trebuiasca sa plec din cauza ca fetita mea va creste mare si se va intreba mai mult cu ce ma ocup, ma voi retrage cu destul de multi bani din toata treaba si vom avea amandoua o viata foarte fericita.

9 comentarii


  1. Sa fii mama singura nu este de poveste pentru ca e foarte greu. si mai ales cand ai nevoie de bani…bravo celor care fac asta si mai ales in acesc scop


  2. stiu si eu cum e. acum ce mai conteaza, pacat ca la timpul meu nu erau astfel de studiouri si mai ales la nivelul asta sa fi facut si eu.


  3. M-am saturat de frustrati care com, de oameni care te arata cu degetul chiar daca nu stiu despre tine si viata ta, care efectiv se baga in viata ta. sa traim bine zis si exact asa cum ne place!


  4. Mai, cand ai bani in buzunar poti sa faci de toate. Asa ca ce mai conteaza daca faci videochat sau nu?! il vad ca pe o meserie, un oarecare job ce mare scofala


  5. Bravo. Chiar e rar sa auzi mai ales o mama singura spunand asta asa ca bravo ca faci eforturi pentru tine si pentru copil, ca poti sa faci asta si e un loc prielnic tie/


  6. cums a nu ai o viata fericita cand ai bani in buzunar? Mai, banii ne conduc viata si acuma sincer daca ai fi tu in locul ei cum ar fi? Nu ai vrea sa castigi mult?


  7. Exact, fara bani ejti nimic. ma bucur ca sunt videochaturi care au reguli, care fvac totul serios si au fete la fel de serioase pentru treaaba asrta.


  8. Treaba asta cu banii la final de program o fi o chestie reala/? Ma intreb si eu. Nu cred ca am mai auzit treaba asta si asa chiar ca aj avea incredere in acest studio,.


  9. Mai cam este. Am vazut la ei pe site ca au o gramada de avantaje, de prime, bonus la inceput chiar la angajare. inseamna ca isi permit sa faca asta da si ca cele care lucreaza sunt chiar serioasee pe treaba asta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.