Mahmureala se trateaza cu apa de cocos

mahmurealaDaca ai de gand sa petreci cu multa bere, margarita sau cateva shot-uri de tequila in descursul acestei veri, vei descoperi ca ai putea suferi de o mahmureala urata a doua zi de dimineata. Bineinteles, ai putea lua o aspirina sau sa mananci o ciorba calda si sa continui sa te plangi. Sau, pur si simplu ai putea sorbi putina apa de nuca de cocos pentru a ajuta la vindecarea simptomelor de mahmureala.

Cum poate ajuta apa de cocos?

Uita de tot ceea ce ti-au spus cei din jurul tau: timpul este cel mai bun medicament in tratarea mahmurelei. Apa de cocos- o bautura magica si hidratanta, care este exploatata din centrul nucii de cocos cand aceasta este inca verde- ar putea fi tratamentul cheie pentru mahmureala. Denumita ca bautura sport a naturii, include o serie de beneficii, fiind de mare ajutor in cazul in care cineva sufera de probleme la rinichi, ofera o foarte buna hidratare, imbunatateste metabolismul si, mai nou, vindeca mahmureala.

Bineinteles, poti evita o mahmureala doar prin faptul ca nu e nevoie sa consumi foarte mult alcool. Insa, exista unele momente cand simti ca vrei sa petreci mai tare, iar din aceasta cauza este bine sa fii pregatit de a face fata cu brio mahmurelei de a doua zi. Umple-ti frigiderul de apa de cocos daca ai de gand sa bei toata seara alaturi de prieteni. Apa de cocos este lichidul prezent in nuca de cocos. Reprezinta rezerva de apa pentru germenele cocotierului, care se dezvolta in interiorul nucii, producand un fel de retea capilara.

Cand fructul este verde, sucul poate fi baut in loc de apa, aspect cat se poate de important in tarile tropicale. Apa de cocos este dulce, cu un usor gust de nuca. Aceasta contine carbohidrati usor digerabili sub forma de zahar si electroliti dar si multe alte vitamine si minerale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *