Mahmureala, dulce mahmureala

Daca ai fi gandit mai mult si mai bine cand era momentul de servire a bauturii nu te-ai mai fi trezit mahmur. De fiecare data spui aceeasi poveste asa ca ar cam fi timpul sa iti dai seama cat de usor este sa te lasi dus de valul si aburii alcoolului.

Sfaturi antimahmureala

Este o poveste, desi usor ignorata atat de practica, care spune ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. Asadar, pana sa ai parte de mahmureala ar trebui sa iti gandesti pasii cand te apuci efectiv de servit bautura. Asa ca in primul rand nu servi nimic pana cand nu ai servit mancarea. Alcoolul pe stomacul gol este cel care iti aduce si mai multe ravagii si te imbeti mai repede.

Limita o are fiecare; data stii ca licoarea bahica nu iti face bine atunci ce iti faci cu mana ta…este prostie. Evita acele bauturi prea dulci daca stii ca acestea te ametesc cel mai repede. Sau dupa caz evita ceea ce este prea tare, cu o concentratie prea mare de alcool.

Evita consumului din orice tip de alcool daca esti in perioada de urmare a unui tratament medicamentos. Intr-o combinatie de acest gen este mai mult decat probabil sa te imbeti rapid si in plus si sa anulezi efectul pastilelor.

Nu te grabi. Ca si atunci cand alergi rapid si ti se taie rasuflarea sa bei repede alcoolul din pahar inseamna mai multe sanse sa ti se invarta lumea cu tot cu tine in scurt timp. Nu te grabi si alterneaza cel mai bine bauturile alcoolice cu cele nonalcoolice.

Cea mai mare problema intervine in cazul celor care la un moment dat nici bine nu isi amintesc ce au facut la o petrecere. Cand iti vei da seama ca elementul de mare importanta nu este bautura ci chiar tu, personajul in sine, vei ajunge sa consumi totul in stil mai moderat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *