Leacuri babesti foarte eficiente pentru raceala

Mai rar se intampla sa avem rabdare cu un tratament naturist, sa avem rabdare sa urmam proceduri clasice, vechi, de la bunica pentru a scapa de o raceala. Este mai usor sa apelezi la pastile insa ce-i drept in timp ai putea deveni imun. De fapt organismul este construit de asa natura incat sa se lupte singur cu bolile, sistemul imunitar avand nevoie doar de stimulente in acest sens.

Din sirul leacurilor eficiente si de la bunica ai putea sa incerci si varianta naturista cand bolile de sezon apar:

  • Durerile de urechi se trateaza cu ulei de masline usor incalzit. Desigur ca in unele cazuri ar putea fi probleme mai grave ce necesita tratament pe masura insa durerile cauzate de infundarea trompelor lui Eustache sau de inflamarea timpanului se diminueaza cu ulei de masline.
  • Parul gras se mascheaza cu pudra de talc. Cunoscuta ca fiind un produs ce absoarbe umiditatea pudra de talc ce intinzi pe par cu ajutorul pieptanului te va scuti de spalari frecvente sau in situatii de criza.
  • Banda adeziva poate accelera vindecarea in cazul negilor. Pur si simplu aplicata pe zona cu probleme aceasta trateaza rapid, desi in mod normal in varianta nu foarte grava negii trec de la sine in 28 de zile.
  • Otetul trateaza arsurile solare. Pe cat de nebunesc pare pe atat de eficient. Cu mentiunea de a nu fi o arsura prea grava sa te stropesti cu otet sau sa mentii o compresa cu otet pe piele te va scuti de senzatia de arsura si disconfort.
  • Durerile si arsurile gastrice se trateaza cu bicarbonat. Diluat in apa acesta calmeaza durerile pentru ca in combinatie cu acidul gastric formeaza un mediul alcalin.
  • Supa de pui, benefica pentru cei raciti si gripati. Pentru ca are un continut nutritiv, pentru ca ajuta la decongestionare nazala, pentru ca este masa calda si hranitoare de care ai nevoie in astfel de perioade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *