La ce sa deschizi ochii atunci cand alegi un salon de infrumusetare

Alegerea unui salon de infrumusetare nu sa lasa la voia intamplarii, ci trebuie tinut cont mereu de cateva aspecte. Faptul ca acestea se gasesc in prezent la fiecare colt de strada nu inseamna ca reusesc sa respecte serviciile de calitate pe care le promit sau ca isi trateaza clientii asa cum se cuvine. Conditiile de igiena, serviciile puse la dispozitie, accesoriile corespunzatoare, precum si preturile corecte sunt numai cateva dintre standardele ce se impun atunci cand vine vorba de un beauty salon. Iar ele trebuie mereu bifate, fara nicio exceptie.

Igiena din cadrul unui salon de infrumusetare

Un prim si poate si cel mai important criteriu de luat in considerare este igiena (sau lipsa sa). Intrucat salonul este asociat cu clipe de rasfat si look-uri fabuloase, nimeni nu si-ar dori ca in cele cateva ore petrecute acolo sa se aleaga cu diverse afectiuni ale pielii, ciuperci ale unghiilor sau iritatii ale scalpului. Pot chiar afirma ca respectarea normelor in vigoare privind igiena a devenit un must. Daca observi ca salonul nu se inscrie in standardele de igiena, este de preferat sa refuzi si cel mai minor serviciu prestat de acesta.

Intr-un salon cosmetica riscul aparitiei infectiilor este destul de mare, motiv pentru care ustensilele si suprafetele de lucru trebuie sa fie igienizate dupa fiecare utilizare. Cosmeticianul are obligatia de a arunca pansamentele, betisoarele, de a dezinfecta si steriliza accesoriile de fiecare data. Toate acestea sporesc gradul de incredere al clientului, acesta bucurandu-se pe deplin de experienta unui tratament facial sau a unui masaj de relaxare, anticelulitic etc.

Mobilierul din interiorul unui salon de beauty

Dotarile unui salon de infrumusetare sunt dintre cele mai variate. In afara de peria de par, pieptenul de diferite dimensiuni si foarfeca de diverse tipuri, exista si alte dotari ce completeaza un salon de infrumusetare profesional.

Astfel, pe lista cu cele necesare trebuie sa se regaseasca scafa pentru coafor, placa de par, ondulatorul, uscatorul, bigudiuri pentru par, pensule pentru vopsit, produse de styling de calitate de la branduri celebre precum Nashi, Nioxin, Luxoil, Wella, SP. Le gasesti pe toate la Cinnamon Salon, cu 2 locatii in Bucuresti, ambele in sector 2, strada Tunari, respectiv Bulevardul Ferdinand.

Un salon care ofera servicii complete mai trebuie sa aiba si un pat pentru tratamente cosmetice, o masa pentru realizarea masajului, la fel cum nu poate lipsi nici scaunul pentru pedichiura.

Rezultatele bune sunt influentate intr-o mare masura de dotari performante si produse de top, dincolo de talentul si abilitatile specialistului. Din acest motiv nu trebuie sa se faca rabat de calitate, indiferent la ce ne raportam.

Personalul – profesionalism si amabilitate

Chiar daca la prima vedere nu pare atat de important, personalul pe mainile caruia te vei lasa trebuie sa aiba pregatirea corespunzatoare, astfel incat sa beneficiezi de rezultatele dorite. Acesta trebuie sa dea dovada de profesionalism si in acelasi timp, sa te induca intr-o atmosfera placuta si prietenoasa imediat ce ai pasit pragul salonului.

Programarile trebuie mereu respectate, nu doar de catre clienti, ci si de catre personal. In acest fel, se evita aparitia frustrarilor, supararilor si a situatiilor deranjante. Experienta necesara va fi garantia serviciului de calitate, dar si a faptului ca angajatii vor gasi solutia potrivita fiecarei persoane in parte.

Nu in ultimul rand, un salon bun trebuie sa puna la dispozitii servicii dintre cele mai diverse. Cine si-ar dori sa se plimbe dintr-o locatie in alta atunci cand are nevoie de coafat, epilat si manichiura, toate in acelasi timp?! Ideal este sa gasesti un salon care pune la dispozitie o gama completa de servicii de beauty.

In acest sens, exemplul si totodata recomandarea mea ramane aceeasi – Saloanele de scortisoara din Bucuresti, sector 2. Una dintre locatii este situata pe strada Tunari, iar cealalta pe Bulevardul Ferdinand. Te vei putea rasfata acolo in intervalul Luni – Sambata de la 09.00 – 20.00, pe baza unei programari facute la numarul de telefon  031 104 32 22/031 405 36 98 sau la adresa de e-mail office@cinnamonsalon.ro. Pentru mai multe detalii cei interesati de un ritual de infrumusetare periodic fara sa plateasca in schimb o avere pot accesa pagina oficiala cinnamonsalon.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *