Investitia in pantofi se merita

Daca tot ai nevoie de o pereche de pantofi si tot investesti in asta cel putin sa fie o pereche veritabila, din piele. Avem pretentii de la noi asa ca un prim pas este acela de a nu lasa garda jos cand vine vorba de materialul din care sunt facuti.

Avantajul pantofilor din piele

Fie ca vorbim de pantofi piele dama sau pentru barbati povestea este mereu aceeasi. Pielea este cea de care avem nevoie in materie de pantofi si asta pentru ca acest material are cele mai multe avantaje pentru posesor. Nu te face sa transpiri, nu se deterioreaza atat de usor. Pe langa faptul ca sunt durabili sunt si pantofi care nu te vor jena pentru ca emana un miros foarte urat.

Se spune ca ceea ce iti faci cu mana ta…e bun facut. Asa ca decizia de a purta o anumita pereche de pantofi face sa fie interesul numarul unu pentru modul in care te vei simti. Alegi acum pentru confortul pe care il vei avea. In primul rand pentru ca nu risti sa faci bataturi la fel de grave ca in cazul altor pereche de pantofi. Mai apoi pentru ca vei avea parte de o pereche de incaltari care rezista si mai mult decat un singur sezon. Nu in cele din urma sunt parca turnati pe piciorul tau si asta face sa te simti bine.

Un alt mare avantaj cand vine vorba de piele si de incaltaminte de asa natura se refera la modul in care se arata de fiecare data impecabili. Desigur, exista variatii, de la piele simpla la cea intoarsa si in functie de fiecare tipologie se tine cont de intretinerea pe masura. Insa o pereche de pantofi din piele arata mereu bine, nu se ciuciulesc, nu se scamoseaza, nu si nu de parca s-ar incapatana sa reziste si sa te incante de fiecare data cand ii privesti.

Ce trebuie sa dai la schimb daca se poate spune asa? Trebuie sa ai grija de ei, sa ii pretuiesti, mai ales pentru ca sunt acei pantofi care te poarta pe un drum al vietii. Dincolo de partea simbolica o pereche de pantofi, fie ei de orice fel, au nevoie sa fie bine intretinuti pentru a rezista mai bine. Se intampla acelasi lucru cu pantofii din piele, care au nevoie de carpa doar umeda, uscata chiar in cazul pielii intoarse. Exista produse speciale pentru fiecare tip de material asa ca nu te sfii sa le folosesti corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *