Inlocuitor pentru mancare

Unii oameni traiesc pentru a manca, altii mananca pentru a trai. Depinde in ce categorie esti caci s-ar putea sa nu fie pe placul tau ce se intampla; nu mai suntem atat de departe de posibilitatea de a revolutiona lumea gastronomica sau  mai degraba de a o distruge caci mai nou s-a inventat un substitut pentru mancare, un inlocuitor care este departe de gustul si savoarea a ceea ce ai farfurie in fiecare zi.

De fapt este un shake numit Soylent, cel care de altfel este preferat mai mult de cei cu probleme dentare. Contine substante nutritive suficiente pentru a rezista o zi. Cel care a creat acets shake spune ca din lipsa de bani si timp in egala masura s-a gandit cum poate sa multumeasca toate partile. Astfel prin adaosul de substante care sa suplineasca necesarul de hrana pe zi aceasta bautura ajunge sa te salveze de timpul ce in mod normal l-ai fi petrecut la gatit. De asemenea si banii sunt salvati caci o astfel de bautura costa nu mai mult de 2 euro.

Ceea ce pare atat de avantajos in prima faza anuleaza insa orice ar tine de placerea de a manca, de a savura o mancare. Caci nu te gandi ca are miros sau gust de cine stie ce tip de preparat. Este un amestec de prafuri deci cat de delicos poate sa fie? In ciudat faptului ca are in continutul sau carbohidrati, protein, gr?simi, sodiu, potasiu, fibre, calciu, fier, iod, magneziu, zinc, seleniu, cupru, mangan, crom, un sir lung de vitamine si acizi grasi esentiali nu este delciul la care visam cand avem pofte.

Mai mult decat atat, mentine si silueta caci nu este o mancare grasa. Scurt si pe intelesul tuturor tine strictul necesar in decursul unei zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *