In cautare de iubit/a- online este mai simplu

Ai avea incredere sa incepi o relatie online? Ai avea incredere ca cel din spatele calculatorului este cel care se prezinta a fi un om de incredere? De fapt se pare ca in astfel de cazuri ar trebui sa credem in puterea cuvintelor. Desi este usor sa spui anumite aspecte nu mereu se intampla sa fie acelasi lucru cu realitatea.

Intr-un top al site-urilor cu iz matrimonial se pare ca Facebook este cel care castiga cel mai mult teren. Urmeaza Twitter pe locul doi urmat de MySpace. Acesta este topul locurilor cu o sansa in plus cand vine vorba de a-ti gasi jumatatea. Desi nimeni nu poate spune cu certitudine ca totul va tine, ca va fi de durata si o relatie sincera posibilitati sunt.

Pentru ca online este mai simplu. Traim in zilele in care se pare punem accent din ce in ce mai mult pe simplitatea cu care putem sa rezolvam lucrurile. Si se pare ca o astfel de tendinta vine si pentru relatiile sentimentale. Problema vine in momentul in care facem din asta un lucru viabil sau nu. Poate ca cei mai fericiti si cei mai castigati sunt cei in cautare de aventura. Sau, pe principiul sa nu ai asteptari de la cei din jurul tau pentru a nu fi dezamagit sa incepi o astfel de relatie fara nicio asteptare poate vei fi surprins/a placut in viitor.

In cautare de iubit? Uitam de regula “sa ma sune el” caci avem chat online. Uitam sa curtam si trecem direct la subiect. Vizionam fotografii, le analizam si din cercul de prieteni parca ne dam seama cu ce tip de om vorbim. Pentru ca un proful pe o retea de socializare de gen Facebook iti ofera un profil al celui in cauza. Relatiile incepute online sunt mai simple insa sunt mai sigure sau la fel de sincere ca in realitate?

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *