Horrible Bosses 2 – de vazut sau nu?

Pentru cei care au urmarit filmul “Horrible Bosses” se asteptau ca partea a doua sa fie la fel de amuzanta daca nu chiar si mai mult de atat. Asa ca asteptarile unora au fost spulberate odata cu aparitia filmului “Horrible Bosses 2”.

Lansat inca din noiembrie anul trecut filmul vine cu aceeasi echipa si anume Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Christoph Waltz, cu Jamie Foxx de asemenea. Se merge oarecum pe aceeasi poveste si anume pe ideea de a face cumva ca seful sa dispara.

Baietii ajung sa fie pe cont propriu dupa ce si-au urat mereu sefii, stim asta din prima parte a filmului. Acum sunt tineri intreprinzatori. Au ei o idee geniala si vor sa lanseze pe piata un tip de dus. Dupa ce au fost ofertati de una din cele mai mari companii de vanzari acestia lanseaza afacerea. Doar ca fac mici greseli care ii va costa cam mult.

Dupa ce au fost de acord sa faca impachetarea primelor bucati, cu costuri ce au fost acoperite de un credit se trezesc intr-un faliment intentionat. Asa se face ca pun iar la cale o modalitate de a scoate din peisaj “seful”.

Planul incurcat face ca din intentia de a-l rapi pe fiul milionarului chiar cel in cauza sa contribuie la asta. Asa ca totul se intampla altfel. Ajung sa il rapeasca numai din nevoia de a face rost de bani sa isi salveze afacerea.

Dupa ce dau si politia peste cap partial ajung in punctul dorit. Ce se schimba tine de intentia altuia de a scoate mai multi bani din asta. Cu o impuscatura incasata, cu obsedata de sex in prezenta lui Jennifer se ajunge la o nebunie curata.

Daca e sa tinem cont si de partile mai putin placute ale filmului descoperim totusi ca e o poveste lunga si doar presarata cu ceva comedie. Nu este atat de spectaculos ca si prima parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *