Grey’s Anatomy episodul 24

Fanii “Grey’s Anatomy” vad inca o data un serial incantator. Episodul 24 din seria 10 a fost lansat joi. Si cum era de asteptat continua povestea in principal cu viata Cristinei care trebuie sa plece la Zurich.

Inceputul este unul siropos cand Cristina nici nu stie cum sa isi ia ramas bun de la colegii sai, in stilul propriu cand amanarea de a prelua postul din Zurich o face sa se implice in tot felul de operatii.

O explozie la un mall din oras aduce o nebunie in spitalul Grey-Sloan acolo unde toate  personajele din “Grey’s Anatomy” isi fac activitatea. Asta implica din nou rapiditate in decizie cand victimele vin intr-un lung sir. Asa se face ca totul da emotii peste masura cand Cristina se parea ca ar fi trebuit si ea sa mearga in locul exploziei.

Povestea se complica cand Meredith desigur incearca sa isi convinga prietena ca cea mai buna decizie este aceea de a pleca si ii da un imbold pentru asta. Pana la urma oricat de mult ar tine la ea stie ca cel mai bine este sa faca acest pas fara prea multa amanare, desi asta este ceea ce Cristina facuse in ultimul timp. Si ca o forma de iubire, de prietenie fara egala Meredith ii marturiseste Cristinei iubire.

Emotionant este si faptul ca nu reuseste sa isi ia ramas bun de la Owen caci el in timpul unei operatii, ea intr-o fuga de plecare si uite asa ajung sa se vada intr-o fractiune de secunda.

Partea de final este si ea interesanta pentru ca dupa plecarea Cristinei Weber o propune pe Bailey sa fie parte din comitet in timp ce de fapt Cristina ofera partea ei de drepturi la conducere catre Alex. Una peste alta finalul este apoteotic cand noua sefa de cardiologie se dovedeste a fi fiica lui Elis Grey.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *