Greseli pentru care ai putea fi chiar si concediat

Pe langa un cod al bunelor maniere pe care trebuie sa il respectam in fiecare zi si indiferent de locul in care ne aflam cand vine vorba de partea profesionala ar trebui sa tinem cont ca anumite greseli sunt cele care vor atrage dupa sine si concedieri chiar.

Pentru ca nu isi permit sa isi strice imaginea cu angajati care nu tin cont efectiv de ceea ce inseamna igiena cel putin se vad nevoiti sa iti dea papucii:

  1. Cand vii mahmur la serviciu. Pentru asta ai weekend si mai ales serile de vineri si sambata. Cand ajungi la serviciu intr-un hal care te descrie a fiind un petrecaret imaginea nu prea canta sefii.
  2. Cand te imbolnavesti prea des. Nu ca nu ai avea dreptul la concediu medical insa cand asta se intampla atat de frecvent si nu prea sta in picioare iti risti se pare pozitia  la locul de munca.
  3. Cand nu tii cont de ingrijirea ta. Mai ales cand lucrezi cu publicul si ai nevoie de o imagine impecabila sa nu tii cont de asta este cert ca atrage dupa sine si sanctionari.
  4. Cand minti in CV. Poate ca una din cele mai comune situatii, sa minti in CV, inseamna sa incerci sa dai bine. Insa in astfel de cazuri deja nici nu mai exista progres in colaborare inca de la bun inceput.
  5. Cand reprosezi sefului ca nu este competent in munca. Stii cum se spune, indiferent de situatie seful iti este superior, cel putin prin postura pe care o are. Asa ca sa il faci de ras, sa ii spui ca nu stie si nu poate sa faca ceva este jignirea pe care nu o va ierta.
  6. Cand iti asumi ceea ce altii au facut sau cand la un moment nepotrivit ceri pretentii sunt cazuri care demonstreaza ca nu esti din echipa ci parca  impotriva ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *