Greseli comune in randul femeilor

Exista poate anumite motive pentru care femeile sunt considerate a fi cele care nu conduc la fel de bine ca si barbatii si asta la propriu. Cand vine vorba de sofat acestea se fastacesc sau in orice caz tine de anumite greseli pe care le fac si care le tradeaza lipsa de atentie si poate de mod de a actiona.

Desi nu este la un nivel total general femeile tind sa faca greseli la volan de genul:

  1. Stresul. Acesta este inamicul nostru in fiecare zi si mai cu seama ca tine parca de o teama generalizata dupa ce se intampla poate sa fie claxonate la un semafor. Poate ca printre primele reguli exista povestea corectitudinii pe care sa o aplicam si mai apoi sa ne gandim in ce masura asta  convine sau nu cuiva.
  2. Fac parcari dezastruoase. Ce mai conteaza pe ce linie parcheaza si cum daca reusesc in cele din urma sa ajunga la locul potrivit. Insa sa ne gandim ca daca toate femeile ar face asta nu ar mai exista si alte locuri de parcare pentru restul lumii nu?
  3. Sunt atente la multe alte aspecte decat la sofat. Si asta inseamna spre exemplu sa se rujeze, sa se fardeze si sa aiba grija de aspectul lor. Orice secunda la semafor pare un timp propice pentru a se orienta catre alta misiune decat cea a sofatului. Problema apare cel mai adesea acolo unde tine de plecarea de pe loc, cand uita ca sunt in trafic si asa mai departe.
  4. Merg prea incet. Stii acele momente cand parca nu mai poti sa mergi din cauza durerilor de picioare. Ca si cand cea mai frumoasa pereche de pantofi sunt tocmai cei care te strang enorm de mult. Insa ii porti caci baba la frumusete rabda si te trezesti ca esti intr-o postura complicata, mai ales pentru ca sofezi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *