Girl most Likely

Dilemele vietii- asa s-ar traduce pe scurt povestea si baza acestui film. “Girl Most Likely” este in regia lui Shari Springer Berman si Robert Pulcini, un film 2013 ce din septembrie este pe micile ecrane. O comedie cu viata de familie, cu intoarcerea la aceasta ca si cand oaia pierduta este oarecum fortata insa in cele din urma invata sa isi aprecieze originile, viata.

Matt Dillon, Kristen Wiig sau Annette Bening printre altii contureaza povestea lui Imogene. O femeie care la un moment dat promitea foarte mult prin prisma carierei. Ajunge sa se desparta de iubit, sa isi piarda slujba si printr-un mic artificiu ce il face pentru a-si intoarce iubitul din drum ajunge la spital. Iese de aici doar sub supravegherea mamei, cea care de altfel o dezamagise de atatea ori.

De la tinerelul care locuia in vechea sa camera si pana la secretul aflat de la mama sa, acela ca tatal sau inca traieste, Imogene este total confuza. Isi elibereaza sufletul, isi urmeaza instinctul, isi ajuta fratele usor confuz si el in lumea oamenilor mari. Trece printr-o seroe de aventuri care sa ii demonstreze ca viata pe care o avea era total falsa. Astfel isi pierde cu totul vechii prieteni, se desprinde si cea mai mica urma de regret fata de fostul iubit, isi viziteaza si tatal si realizeaza de ce mama sa insistase sa ascunda adevarul existentei.

Intr-un lung sir de evenimente mai mult sau mai putin amuzante in fata publicului este povestea de familie care nu este tocmai un exemplu. Si pentru ca asta ar fi putut fi un aspect care sa aduca frustrari totul se termina cu bine. Povestea din viata sa o face pe Imogene sa realizeze un scenariu apreciat si sa isi reia drumul vietii cu o satisfactie modesta alaturi de familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *