Fury- Eroi Anonimi

Pasionatii de razboi vor privi filmul “Fury” ca fiind unul din cele mai bune. Vine in prim plan Brad Pitt, in film sergentul Wardaddy care lupta alaturi de echipa sa pana la ultima sa suflare.

In regia lui David Ayer, filmul “Fury” aduna actori precum Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman si Jon Bernthal. 134 de minute de actiune ce nu au cum sa te plictiseasca. Lansat deja inca din luna a zecea a acestui an, este cert ca il vei gasi disponibil de vizionare.

“Fury”, numele acestui film, este de fapt tancul in care lupta sergentul si echipa sa. Totul este de o incarcatura aparte de vreme ce razboiul schimba vieti, la propriu si la figurat. Asadar, Wardaddy isi intregeste echipa de lupta cu un tanar ce efectiv nu este in stare, in prima faza, sa lupte. Nu il opreste lasitatea ci faptul ca principiile sale de viata nu corespund cu ceea ce se intampla in razboi.

Al Doilea Razboi Mondial, la final de 1945, armata americana, reprezentata si de echipajul lui Wardaddy, loveste in plin armata nazista. Si nu se lasa calcati in picioare desi trec prin situatii limita. Cand credeau ca au patruns pe teren de inamic si au reusit sa treaca de pericol un bombardament loveste din plin. Cel mai tanar din luptatori isi pierde marea iubire, consumata ce-i drept in stil alert, pe timp de razboi.

Transformarea lui Norman vine si pe fondul unor mici greseli ce ar putea fi fatale pentru intreg echipajul. Insa devine ucigas tocmai din razbunarea ce o cauta. In cele din urma sunt prinsi pe teren deschis. Dupa atat de multe lupte norocul ii paraseste. Insa ceea ce inseamna sa fii luptator adevarat, spiritul de lupta este dus pana la capat. Numai Norman reuseste sa scape si asta prin sacrificiul facut de sergent.

Un film ce va primi cu siguranta nominalizari, un film de efect si de maxima atractie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *