Frumusete pe muchie de cutit

Femeile sunt mereu preocupate de imaginea lor, de ceea ce inseamna partea de beauty. Desi parte din acest proces inseamna grija zilnica ca un ritual de ingrijire pana la urma toata lumea imbatraneste si semnele varstei vor fi vizibile mai devreme sau mai tarziu. Ce fac femeile din China? Apeleaza in mod frecvent la chirurgia plastica.

Desi ai putea crede ca este vorba de practici moderne care sa le faca mai implinite scopul principal tinteste spre nevoia de a tine pasul cu moda si de a-si pastra slujba. Asta pentru ca la un moment dat si mai exact in jurul varstei de 30 de ani acestea se ingrijoreaza din ce in ce mai  mult pentru a ramane pe postul pe care il au in defavoarea categoriei de femei tinere, de noua generatie.

O astfel de decizie tine de modul in care decurg lucrurile, acolo unde ritmul schimbarilor in ceea ce priveste partea de economie, de cultura si politica aduc la randul lor schimbari de proportii. Individual asta ar putea insemna ca angajatorii au de unde sa aleaga, inlocuiesc foarte usor un anagajat acolo unde bataia pe un loc este foarte mare.

Garantia lor este sa se bazeze pe frumusete nu numai pe experienta. Insa pielea, tenul si toate trasaturile nu au cum sa fie la 30 ca la 20. De aceea in ultimul timp operatiile estetice au ajuns sa fie la mare cautare. Ba mai mult acest domeniu inregistreaza cote maxime in ultimul timp. In acelasi timp este ideea de a pastra tineretea vreme indelungata, acolo unde ridurile chiar si de expresie nu mai reprezinta o problema. In plan concret, nu este o imagine placuta a celei din fata ta cand ai nevoie de un serviciu ceea ce un client ar aprecia?

Parte dintr-un plan, o strategie de marketing femeile din China se simt din ce in ce mai amenintate in ceea ce priveste nu numai look-ul insa si pozitia pe care o ocupa la job.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *