Fericirea si starea de bine la serviciu

O stare de bine la serviciu iti asigura o stare buna pentru a munci. Cand asta lipseste nu te poti concentra la ceea ce ai de facut asa ca este indispensabila starea de echilibrul. Insa stim ca acolo unde sunt multi si ideile se bat cap in cap insa mai ales tine de o nevoie de a gasi si un loc al tau. Deloc usor sa se intample asta.

Starea de fericire pe care o cauti sau cel putin starea de bine la serviciu se poate defini prin:

  1. Indiferenta fata de ticurile pe care la au unii. Stim ca fiecare dintre noi are o manie sa spunem asa ca de la joaca cu pixul si pana la cine stie ce zgomote exista diversitate de acest gen care te face sa iti pierzi concentrarea. Insa pentru asta indiferenta este cea la care sa apelezi.
  2. Evita cafeaua. Sau cel putin evita sa consumi cafea in exces. Aceasta te va face sa fii agitat si nimic bun din asta. Ai nevoie mai degraba de o stare echilibrata.
  3. Stresul este cel mai adesea parte din fiecare zi la munca asa ca ai nevoie se pare de exercitii de respiratie. In acest sens dedica cateva minute pentru asta, concentrandu-te pe modul in care inspiri si expiri, ceea ce te va relaxa si iti va regla fluxul de sange si de oxigen.
  4. Nu tine ura si ranchiune. Indiferent de ceea ce se intampla mai bine treci peste caci a fi ancorat in trecut inseamna sa iti amintestesti mereu ca urasti locul in care muncesti.

Ca un efect al faptului ca nu iti place unde muncesti, printre altele, se numara si ingrasatul. Cel putin asa arata studiile. Asa ca pentru sanatatea ta din toate punctele de vedere ti-ai dori sa iti mentii un echilibru in starea pe care o ai la locul de munca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *